НАЧАЛО ЗДРАВЕ Изгорете мазнините, като пиете това всяка вечер в 19:00 часа

Изгорете мазнините, като пиете това всяка вечер в 19:00 часа

0
Изгорете мазнините, като пиете това всяка вечер в 19:00 часа
Изгорете мазнините, като пиете това всяка вечер в 19:00 часа

Изгорете мазнините с помощта на тази напитка!

Локалните мастни депозити могат да се натрупат в различни анатомични зони (корем, кръст, бедра, задни части и др.), водят до промени в обема и контурите на различните части на тялото и нарушават общите пропорции на фигурата.

Мазнините около бедрата и корема е трудно се отстраняват, но това не е невъзможно. През нощта тялото има тенденция да изгаря мазнините, натрупани през деня. Можете да ускорите този процес с много проста и икономична рецепта. Тя стимулира храносмилателната система и ускорява метаболизма по време на сън.

Съставки:

  • 1 пръчка канела;
  • 1 връзка магданоз;
  • 1 супена лъжица оцет;
  • 1 лимон;
  • 1 литър вода;
  • 1 супена лъжица мед или джинджифил на прах.

Получаване:

Тази мощна напитка се приготвя много просто. За да започнете, излейте вода в тенджера и изчакайте да заври. Когато се появят мехурчета, добавете всички горепосочени съставки. Варете сместа известно време. След това изключете и охладете. Накрая, прецедете сместа и я изсипете в съд с капак.

Вижте още: Видове вагинални течения и какво казват те за вашето здраве

Всяка нощ преди лягане пийте една чаша от тази напитка. Това ще ви помогне да ускорите метаболизма си, да отстраните излишната течност от тялото и да изгорите нежеланите телесни мазнини. В допълнение, тя ще укрепи имунитета ви и ще подобри външния вид на кожата и косата.

Ако комбинирате напитката с прочистване на червата, резултатите ще бъдат още по-впечатляващи.