НАЧАЛО ЗДРАВЕ Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и мед

Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и мед

Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и мед
Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и мед

Невероятните ползи за организма от топлата вода с лимон и мед

Всички тичаме до най-близката аптека веднага щом почувстваме първите симптоми на настинка или ни мъчи главоболие. Има обаче по-добър, по-естествен и по-евтин начин.

К. Д. от Австралия сподели за невероятния си опит. А, именно, преди една година тя сериозно се разболяла от грип, а лекарствата от аптеката не й помогнали, така че решила да опита нещо, в което самата тя не вярвала – но се случило чудо. Ето какво пише:

“Преди една година се разболях тежко от грип. Лекарствата от аптеката не бяха ефикасни. Една жена ми препоръча да пия топла вода с мед и лимон всяка сутрин. Естествено реагирах скептично на препоръката й, но все пак я послушах. Грипът постепенно премина, но тази напитка започна да ми харесва.

Започнах да я пия всяка сутрин и тази традиция продължи вече една година. През това време моят организъм започна да се трансформира по напълно неочакван начин. Ето какво се промени при мен:

– За една година не настинах нито веднъж.

– Повече не ме мъчеха болки в стомаха.

Трябва да спомена, че никога не съм вярвала в силата на народната медицина. Бях роб на аптеките и лекарствата. Когато стомаха ме болеше – пиех хапчета. За хроничната умора пиех хранителни добавки и витамини. Надявам се, че ме разбирате.

За една година не кихнах и веднъж. Мина ми главоболието. Сега пия тази напитка, където и да отида, пия я дори в хотели. Аз вече не пия сутрешно кафе и мога лесно да се събудя.

Моят медено-лимонен коктейл ме освободи от зависимостта от кофеина. А заедно с това от главоболието. Сега имам много повече енергия през целия ден. Наспивам се отлично и съм усмихната на сутринта.

По-рано, за да се събудя по-добре, ми беше необходим повече от час. Сега вече не съм нервна и не викам след близките си. Забравих какво е да се събудиш нервен и половината ден да ти мине така.

И най-близките ми хора станаха по-здрави, така че това е най-голямата награда.”

loading...