НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този чай топи мазнините и регенерира клетките

Този чай топи мазнините и регенерира клетките

0
Този чай топи мазнините и регенерира клетките
Този чай топи мазнините и регенерира клетките

Този чай топи мазнините и регенерира клетките

Това е руският еликсир “вечна младост”: Необходими са ви само четири билки, за да изглеждате 20 години по-млади. Всички билки са богати на лечебни свойства и с тяхната консумация клетките ви ще се регенерират и подмладят.

Руската народна медицина е богата на лечебни рецепти и сред тях откриваме този еликсир на “вечната младост”, за който хората, които са го пробвали, твърдят, че е много ефективен, особено за елиминирането на излишните килограми.

Руските учени са открили перфектната комбинация от четири билки, с които ще бъдете все така млади! За приготвянето ще са ви необходими следните съставки:

100 гр. цветове от лайка
100 гр. жълт кантарион
100 гр. жълт смил
100 гр. брезови пъпки

Приготвяне:

Сложете всички билки в по-голям съд и след това с чисти и сухи ръце разбъркайте добре съдържанието. Съхранявайте сместа в херметически затворен съд.

Приготвяне на чая:

Вземете една супена лъжица от сместа и залейте с половин литър вряла вода, покрийте и след около 20 минути прецедете.

Съхранявайте напитката в термос. Изпийте половината чай сутринта на празен стомах, а другата половина два часа след вечеря. Вечерята не бива да бъде след 19-20 часа.

Курсът продължава един месец и може да се повтори след пет години.

Тази напитка ще ви помогне да отслабнете, без да спазвате диети и когато възникнат метаболитни нарушения. Тялото се пречиства от токсините и по този начин се ревитализира и подобрява работата на сърцето, черния дроб, бъбреците и панкреаса.

Еликсирът увеличава еластичността на кръвоносните съдове, помага при множествена склероза, предотвратява инфаркт и хипертония. Еликсирът на вечната младост има приятен вкус и по желание може да бъде подсладен с чаена лъжичка мед.
Споделете тези съвети с вашите приятели, те ще ви бъдат благодарни!