НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания

Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания

Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания
Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания

Както се оказва, с помощта на свещите, можете да получите много ползи. Например, любов, пари и късмет. В повечето случаи не се изискват специални усилия, просто изберете свещта с желания цвят и направете малък ритуал.

Червената свещ е за привличане на любов, жизнена енергия и придаване на чар.

Оранжевата свещ ще ви помогне да активирате енергията на късмета, да добавите инициатива към постигането на целите. Особено ще ви помогне в комуникационната сфера, ще бъдете по-убедителни.

Лилавата свещ помага за подобряване на паричния поток и ви дава възможност да вземете правилното решение по важен въпрос.

Жълтата свещ ще ви донесе добър късмет и положителна енергия. Особено може да помогне за реализирането на дългогодишна мечта, ако е свързана с отношенията с хората. Ще ви дари с чар и харизма.

Синята свещ ще ви донесе мир и спокойствие. Тя ще ви помогне да се отпуснете и да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Този цвят е в състояние да подобри интуицията и екстрасензорните способности.

Зелената свещ е отговорна за здравето и самочувствието. Нейната енергия е в състояние да хармонизира вътрешните енергийни потоци. Благоприятно въздейства върху сетивата. С нейна помощ можете да подсилите защитните функции на организма.

Бялата свещ може да пречисти пространството и човека от отрицателната енергия. Освен това, тя може да помогне за реализирането на желанията и целите. Силата й може да активира творческия канал.

Преди да използвате свещ със съответния цвят, трябва да се успокоите и да се съсредоточите върху желанието.

Препоръчително е да проведете ритуала вечер. Най-важното нещо е да не се разсейвате.

Запалете свещта и мислено се обърнете към нея с вашето желание. Вие със сигурност трябва да визуализирате как вашето желание се сбъдва. Можете да правите този ритуал в течение на една седмица.

loading...