НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази напитка елиминира болката в ставите, краката и гърба

Тази напитка елиминира болката в ставите, краката и гърба

0
Тази напитка елиминира болката в ставите, краката и гърба
Тази напитка елиминира болката в ставите, краката и гърба

Болката в мускулите и ставите може да бъде изтощителна. Гърбът, краката и ставите са сред най-често засегнатите при възрастните хора, но все пак всички са подложени на телесен дискомфорт и болка.

Приемането на болкоуспокояващи е най-често срещаното действие, когато хората се изправят пред болката. Представете си колко хора използват опасни болкоуспокояващи.

Добрата новина е, че сме свидетели на “пробуждане” и все по-голям интерес към естественото здраве и алтернативната медицина. Това не означава, че трябва да изоставим традиционната медицина. Лекарствата, отпускани с рецепта, медицинските апарати и ваксините предотвратяват заболявания и спасяват много животи. Но защо да не се възползвате от естествените алтернативи, когато това е възможно?

Чудодейна напитка за премахване на болката за 1 седмица

Необходими съставки:

1 чаша вода
½ чаша заместител на бялата захар (обикновената захар причинява възпаление и болка)
1 голям пакет желатин

Приготвяне:

Прецедете водата (използвайте студена и филтрирана вода за оптимални резултати) и кипнете.

Смесете водата със заместителя на бялата захар и разбъркайте до разтварянето й.

Изсипете разтвора в чаша или друг съд.

Смесете ½ опаковка желатин с водата.

Охладете, докато се сгъсти.

Тази смес трябва да се приема ежедневно в продължение на 30 дни на празен стомах. След една седмица трябва да почувствате намаляване на болката. Можете да добавите сок, кисело мляко или мед на вкус.

Защо тази смес е ефикасна за намаляване на болката?

Много просто! Човешкото тяло е съставено от кости, колаген, сухожилия и хрущял. Желатинът може ефективно да намали възпалението в тези области на тялото. Желатинът също така съдържа свойства, които са полезни за имунната система.

Желатинът предотвратява заболявания като остеопороза и остеоартрит.

Забележка: Важно е правилно да се приготви желатиновият продукт. Също така е важно продуктът да се затвори много добре, за да се избегне развалянето му.