НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лекарство срещу кашлица и настинка от природата

Лекарство срещу кашлица и настинка от природата

0
Лекарство срещу кашлица и настинка от природата
Лекарство срещу кашлица и настинка от природата

Руски православен монах твърди, че това лекарство може да излекува настинка, кашлица и грип дори за една нощ, което е доста трудно за вярване.

Обаче всеки, който опита тази рецепта, е изумен от резултата – всички потвърждават, че напитката наистина работи за много кратък период от време.

Сиропът на черната ряпа и пчелният мед се явяват традиционно природно средство сред източните народи. Това лекарство има безброй положителни свойства: бори кашлица и хрипове, лекува грип и настинки.

Според Уикипедия черната ряпа е била използвана от древни времена в естествената медицина. Тя подобрява функционирането на храносмилателния тракт, жлъчния мехур и дори предпазва от простуда.

Този вид ряпа съдържа въглехидрати, етерични масла, ензими, микроелементи, витамини В и С, флавоноиди, антиоксиданти. Тя е мощен източник на енергия, премахва токсините от организма и възстановява функцията на черния дроб.

Ето какво ви е необходимо:

  • 1 черна ряпа;
  • 2-3 супени лъжици мед.

Как да си направите сироп?

За да си направите този сироп, се нуждаете от цяла черна ряпа и няколко супени лъжици натурален мед. Това е естествено средство срещу: безсъние, запушени синуси, алергичен ринит, дрезгавост, синузит и др.

Изплакнете ряпата добре със студена вода и я избършете с кърпа. Отрежете горната част (където са листата). Изрежете сърцевината, оставяйки около 1 см от плода.

Напълнете с мед наполовина, покрийте ряпата с капачето и я оставете да престои една нощ, за да се образува сироп.

Когато е готов, пийте 2 супени лъжици сироп всеки път, когато имате кашлица или забележите симптоми на настинка.

Вижте още: Почистете организма си и свалете до 9 кг за 14 дни!

Ряпата може да се използва, докато не омекне. Тогава можете дори да я изядете или да я добавите в сладка салата. Самата ряпа ще има същия положителен ефект, да не говорим за приятния вкус!