НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Почистете негативната енергия от вашия дом или офис

Почистете негативната енергия от вашия дом или офис

0
Почистете негативната енергия от вашия дом или офис
Почистете негативната енергия от вашия дом или офис

С течение на времето негативната енергия може да се натрупва като прах в ъглите на нашия дом и офис. Особено важно е тя да се почисти след развод, различни проблеми, напрегната седмица или заболяване, когато се почувствате зле или се преместите в нов дом.

Ето някои прости начини за почистване на всяка отрицателна или застояла енергия:

1) Аржентинска чушка (пало санто).

Това е един от най-честите методи за елиминиране на отрицателната енергия на всяко пространство. Пало санто расте на брега на Южна Америка и има аромат, подобен на бор, мента и лимон.

Векове наред клоните на това дърво са били използвани за духовно прочистване, пречистване на енергия и изцеление.

Осветете дървения клон и го въртете обратно на часовниковата стрелка, като преминете през всяка стая или килер. Можете също така да го оставите на верандата, за да изчистите енергията от тези, които идват във вашия дом или офис.

2) Отворете всички врати и прозорци и пуснете водата.

Отворете всички прозорци и врати на дома си, пуснете водата в кухнята и в банята и я оставете така за няколко минути.

3) Напръскайте дома си с етерични масла.

Етеричните масла също помагат за пречистване на въздуха и за отстраняване на отрицателната енергия. Тамянът е едно от най-добрите и най-ароматни етерични масла за енергийно пречистване.

Можете също така да капнете няколко капки тамян върху китката на вашите деца, за да поддържат висок имунитет и да успокоите нервната им система. Други етерични масла, необходими за изчистване на застоялата енергия, са сандалово дърво, евкалипт и лавандула.

4) Кристали.

Бял кварц и черен турмалин перфектно пречистват отрицателната енергия. Те могат да бъдат намерени в много онлайн магазини.

5) Морска сол.

Има различни начини да се използва солта за пречистване на енергията. Единият от тях е да поставите морската сол в различни части на стаята, да я оставите там за няколко часа и след това да я почистите. Солта абсорбира перфектно отрицателната енергия.

Можете също така да поставите черен турмалин в ъглите на стаите с малко количество сол. Друг чудесен начин да изчистите енергията, е да си направите вана с епсом соли. Поставете две чаши епсом соли в топла вана с няколко капки лавандулово масло и останете в нея поне 20 минути, когато се чувствате уморени или раздразнени.

6) Мантри.

Често не разбираме колко силни са нашите мисли и енергията, която тези мисли създават. Когато сте под стрес, гняв или депресия, вашият дом и офис поглъщат тази енергия като гъба.

Когато решите да почистите вашия дом или офис, прилагайте един от описаните по-горе методи и кажете следните думи: “Изчиствам това пространство от отрицателна енергия и всичко, което е тук и не е за мое добро. Всичко, което не ми помага, се изгаря и почиства. Запълвам това пространство със светла енергия, която ме предпазва от всякакви нещастия.”

7) Музика и свещи.

Последното нещо, което ще ви помогне да почистите дома си, са свещите и бавната и тиха музика, която ще създаде успокояващи вибрации.

Можете да изберете музика за йога и медитация, стига да ви хареса. Комбинирайте тези вибрации поне с няколко свещи, за да върнете топлината в своето пространство и наистина ще почувствате промяната!

Вижте още: Семейство Зангър живеят 62 години заедно, а това 102-рия им внук!

Нито един от тези методи не изчиства пространството завинаги, така че трябва да ги прилагате редовно.