НАЧАЛО ЗДРАВЕ Пих магнезий 7 дни и това се оказа много добро решение

Пих магнезий 7 дни и това се оказа много добро решение

Пих магнезий 7 дни и това се оказа много добро решение
Пих магнезий 7 дни и това се оказа много добро решение

Магнезий – несъмнено една от най-популярните добавки в наши дни, и то по много причини. След като близък приятел започна да го приема и имаше невероятни подобрения в цялостното си здраве, реших също да го пробвам.

Защо се пие магнезий?

Само 25% от американците приемат препоръчителната доза: 400 до 420 милиграма за мъжете и 310-320 милиграма за жените. Тъй като този минерал е необходим за почти всеки орган в организма, не е изненадващо, че в тялото той липсва до известна степен.

Експеримент с магнезий

Препоръчва се да започнете с половин чаена лъжичка и постепенно да увеличите количеството, ако прекалите, може да получите диария. Също така, най-добрият вариант е да се използвате йонната форма на магнезия, която повишава бионаличността. Той е под формата на прах и се разтваря в гореща вода. Започнах с половин чаена лъжичка, взета преди лягане.

Резултатите:

Ден 1:

Приех първата половин чаена лъжичка в неделя вечер с чаша вода и лимонов сок. Независимо дали става въпрос за психологически фактор, или не имах шест часа сън!

Ден 2:

На втория ден се чувствах по-спокойна от обикновено. Като допълнителен бонус спах много по-добре и получих седем часа сън. Нямах никакви странични ефекти, затова реших да увелича дозата до една чаена лъжичка.

Ден 3:

Събудих се отпочинала и с положително настроение! Успях да си възвърна контрола над моите емоции.

Ден 4:

Също спах добре и се почувствах безгрижна, спокойна и лека!

Ден 5:

Станах по-енергична, по-спокойна и търпелива. Интересното е, че забелязах, че служителят, който винаги говори силно и се държи грубо, вече не ме дразни.

Ден 6:

Успях да получа повече от осем часа сън и моето ниво на тревожност спадна!

Вижте още: Предупредителни симптоми за сърдечен удар, които трябва да знаете

Ден 7:

Моят експеримент даде чудесни резултати. В момента обмислям възможността да увелича дозата до препоръчителното количество от две супени лъжици на ден.

loading...