НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Защо добрата жена толкова често усеща „тежест в гърдите“?

Защо добрата жена толкова често усеща „тежест в гърдите“?

0
Защо добрата жена толкова често усеща „тежест в гърдите“?
Защо добрата жена толкова често усеща „тежест в гърдите“?

Коя е най-добрата жена в света?

Тази, която е силна и страстна и нищо не може да я сломи. Тя живее с високо вдигната глава, като разрешава всички проблеми. Но има нещо, което крие от всички. Разбито сърце. Страдание. Лоши взаимоотношения. Разочарование. Грешки.

Въпреки това, сутрин става от леглото и отива при хората с очарователна детска усмивка, сякаш нищо не се е случило. Когато я гледаш, изглежда, че може да обича целия свят. Тя, носейки в себе си тежкото бреме на тъга, изглежда, сякаш няма никаква грижа.

Хората я гледат и мислят, че има всичко. Самата тя гради живота си. Защото тя е силна и успешна. Но само ако реши да го покаже. Тя изглежда уверена и спокойна, но никой не знае какво е в сърцето й. И никой никога няма да може да усети болката, която чувства и крие всеки ден.

Никой не знае как изглежда и как се чувства нощем, когато след дълъг ден тя най-накрая лежи на леглото си и кошмарите й се връщат при нея. Тази жена никога няма да позволи някой да я види така.

Тя може да чуе вашите откровения и да ви съчувства, но когато почувства болезнено желание да открие сърцето си, тя просто ще преглътне сълзите и ще замълчи. И тогава, когато се върне в самотата си, тя ще пусне болката си и ще й позволи да я обгърне цялото си същество.

Всеки път, когато светът падне върху нея, тя е на прага на проклятието да се справя сама. Предпочита да страда мълчаливо. Тъй като се страхува твърде много да покаже недостатъците си на жестокия и безразличен свят. Тя се страхува твърде много, за да излекува душата си и да я отвори за другите.

При нея често идват за съвет. И винаги знае какво да прави и какви думи да подбере. Това е жена, която може да се нарече добра приятелка. Но понякога ѝ се иска да извика, че никой не знае какви са истинските ѝ проблеми. Тя просто седи и слуша. В края на краищата, проблемите й не трябва да засягат другите.

Но след това отново се връща у дома, с цялата несигурност и страхове. Тя мрази тези меланхолични часове полунощ. Въпреки факта, че блестящата й броня изглежда неразрушима, нейните вредни емоции я потискат и унищожават.

Несигурността и страхът убиват последните надежди за намиране на щастие, а демоните й я карат да се чувства безполезна. За никого.

Но тя не разбира, че е наистина силна. Тя е силна и смела! И всеки ден тя решава просто да продължи напред. Въпреки скръбта. Въпреки силната болка. В края на краищата тя все още намира сили да стане сутринта, да намери последната надежда и да се усмихва през болката.

Вижте още: Боята за коса може да ви причини нещо ужасно! Вижте историята!

Тази жена е силна, защото успява да оцелее в жестокостта на този свят и в същото време да остане на крака. И трябва много смелост за всичко това!

А вие какво бихте я посъветвали?