НАЧАЛО ЗДРАВЕ Нанесете 10 пъти тази маска на лицето си и няма да се...

Нанесете 10 пъти тази маска на лицето си и няма да се познаете!

0
Нанесете 10 пъти тази маска на лицето си и няма да се познаете!
Нанесете 10 пъти тази маска на лицето си и няма да се познаете!

Нанесете 10 пъти тази маска на лицето си и няма да се познаете в огледалото!

Със сигурност всеки е чувал за ползите от лененото масло, което ефективно се бори със свободните радикали и вредния холестерол.

Но малко хора знаят, че обикновеното ленено семе, от което се получава това масло е способно да въздейства върху кожата на лицето и шията, както и най-модерната козметика.

Правете тази маска вечер. А след 10 процедури няма да се разпознаете в огледалото – резултатът ще бъде толкова добър. Тази евтина маска напълно ще трансформира вашата кожа.

Подгответе маската за лице сутрин, а вечер я използвайте: 1 чаена лъжичка ленено семе залейте с 1/3 чаша вряла вода, разбъркайте добре 1-2 минути, покрийте с хартиена салфетка и оставете да престои до вечерта.

Вечер:
Измийте лицето си. Заемете удобна позиция на дивана (докато сте с маската на лице, трябва да сте в легнало положение). Предварително застелете дивана с кърпа, за да не го нацапате. Вземете ленената настойка и памучна кърпа. Потопете кърпата в инфузията и нанесете слой върху лицето, шията и деколтето. Оставете да изсъхне. Нанесете втори слой. Оставете да изсъхне. Повторете тази манипулация най-малко 6 пъти или докато се отегчите. След това просто измийте с преварена вода. Тази проста маска действа изненадващо ефективно. Със сигурност ще забравите за ботокса и други скъпи и неприятни процедури в салоните за красота.