НАЧАЛО ЗДРАВЕ С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

0
С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни
С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

С течение на времето нашите стави се износват с намаляване на усвояването на хранителните вещества, а понякога се дължи на спортни травми. Тези наранявания са най-трудни за лечение, тъй като в допълнение към медикаментите, трябва да се включат физиотерапия и почивка, в зависимост от тежестта на травмата.

Един от най-честите проблеми, които се появяват през живота са болки в коляното, защото тези стави носят цялото телесно тегло. Само 5 килограма повече от нормалното тегло означава 20 пъти повече натоварване на коляното. Колкото по-голямо е излишното тегло, толкова по-голямо е натоварването на коляното. Ето защо е много важно да поддържате телесното си тегло в нормални граници.

Според изследвания на Харвард, развитието на остеопорозата намалява с 50% със свалянето н а 5 килограма при по-пълните жени. Освен диетата, трябва да се избягват прекомерните дейности, които увеличават болката в коляното.

За възстановяването на съединителната тъкан, можете да консумирате тази напитка. Тази напитка може да бъде консумирана от всички и дори от хора, които имат проблем с високото кръвно налягане или висока кръвна захар.

Тази невероятна напитка съдържа голямо количество здравословни хранителни вещества и съединения, които имат силни противовъзпалителни свойства, които могат да намалят болката в ставите. Също така, съдържа големи количества витамин С, бромелаин, силиций и магнезий.

Необходими са ви следните съставки:

1 чаша (250 мл.) вода
7 гр. канела
2 чаши нарязан ананас
1 чаша овесени ядки
1 чаша натурален портокалов сок
40 гр. натрошени бадеми
40 гр. суров мед

Инструкции:

Първо, пригответе овесените ядки, както обикновено. Само добавете топла вода и ги оставете да абсорбират течността и да се охладят малко. След това добавете ананаса, можете да подобрите вкуса с мед, канела, бадеми и портокалов сок. Ако поставите в блендер и разбъркате съставките, ще получите перфектно смути.

Можете да го пиете/ядете вместо закуска или между храненията.