НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете какво е новогодишното ви послание за благополучие!

Разберете какво е новогодишното ви послание за благополучие!

0
Разберете какво е новогодишното ви послание за благополучие!
Разберете какво е новогодишното ви послание за благополучие!

Разберете какво е новогодишното ви послание за благополучие!

Какво трябва да направите до края на годината, за да посрещнете новата свежи и енергични? Изберете един от тези ангели и прочетете какво послание се крие зад него.

Обичайте себе си
Любовта към себе си е основата на живота. Ако наистина се обичате, прощавате си и се приемате, тогава можете да споделите това и с другите. Можете да дадете само това, което имате. Когато почувствате безусловна любов към себе си, вие по естествен начин я споделяте с другите. Омразата, както и любовта, идва отвътре, така че бъдете внимателни с тази емоция. Дори и най-малката доза омраза може да унищожи вашата енергия и да започне да привлича само негативизъм в живота ви.

Правете това, което ви харесва
Радостта е висока вибрационна енергия, както и любовта. Когато правите неща, които ви носят радост, споделяте тази енергия с другите. Всички наши индивидуални цели в живота са начин да внесем радост в живота си. Когато прекарвате деня си в стрес и нещастие, тази енергия ви изтощава. За собственото си добро, но и заради вашите близки, правете само това, което ви прави щастливи.

Спрете да се сравнявате
Когато сравнявате себе си с другите, без да искате променяте вибрацията си. Сравнението създава фалшиво усещане, че сме неуспешни, лоши, недостатъчни, некомпетентни, нещастни. С това отношение към живота не можете да спечелите в никакъв случай. Единственото нещо, върху което трябва да се съсредоточите, е, че вие сте себе си и че сте съвършени точно такива каквито сте. Позволете на другите да вдъхновяват, но не и да ви депресират, защото дори не можете да предположите какво се случва зад нечии затворени врати.

Търсете мир
Световният мир започва само с един човек. Колко сте по-спокойни, толкова по-спокоен ще направите света с вашата енергия. Можете да постигнете това чрез медитация, творческа изява, йога, физически упражнения, правилно хранене, енергийно лечение, етерични масла, почистване на чакрите … Всички тези инструменти ще ви помогнат да внесете мир в живота си, но и извън него.