НАЧАЛО ЗДРАВЕ Комбинация от три плода за възстановяване на гръбначния стълб

Комбинация от три плода за възстановяване на гръбначния стълб

0
Комбинация от три плода за възстановяване на гръбначния стълб
Комбинация от три плода за възстановяване на гръбначния стълб

Комбинация от три плода за възстановяване на гръбначния стълб

Всяка вечер преди лягане в течение на 1, 5 месеца яжте: сушени кайсии, смокини и сливи.


Спазвайте следното съотношение:
1 смокиня
5 сушени кайсии
1 слива

Тези плодове съдържат вещества, които предизвикват възстановяването на тъканите, съставляващи меката част между дисковете. Също така тези вещества правят тези тъкани по-устойчиви и еластични. Укрепването на тези тъкани води до това, че самите прешлени започват да се връщат на местата, отредени им по природа, без външна корекция.

Няма да познаете гръбнака си. Веществата, необходими за реализирането на тази процедура, не се съдържат във всеки плод поотделно, а са налице, когато всички съставки се комбинират.

Олимпийски спортисти съобщават за възстановяване на гръбначния си стълб след тежки натоварвания благодарение на тази рецепта. Действително помага.

Сушените кайсии са просто склад на полезни вещества. Научно доказано е, че сушените кайсии имат благоприятен ефект върху сърдечния мускул, благодарение на съдържанието на калий. Освен това, сушените кайсии са отлични за превенция на рака. Този чудесен плод съдържа фосфор, желязо, калций, каротин и витамин В5.

Смокините са профилактично средство срещу рак, нормализират дейността на щитовидната жлеза. В допълнение, сушените смокини помагат за премахване на паразитите от червата.

Използват се като народно средство за лечение на бронхит.

Сините сливи са друг дар от природата за вашето здраве. Може би, първото нещо, върху което оказват благоприятен ефект, е стомашно-чревният тракт. Накиснати в гореща вода, сливите ще ви помогнат да се отървете от запека и да нормализирате работата на храносмилателната система. Сливите са полезни за тези, които имат проблеми със сърцето и високото кръвно налягане. Освен това се смята, че сушените сливи са полезни при бъбречни заболявания и ревматизъм.