НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете слънцето, което ви харесва, и опознайте себе си

Изберете слънцето, което ви харесва, и опознайте себе си

Изберете слънцето, което ви харесва, и опознайте себе си
Изберете слънцето, което ви харесва, и опознайте себе си

Слънцето е било почитано в Египет, Древна Гърция и Киевска Русия. Знаете за египетския бог Ра, блестящия Хелиос и славянските Дажбог и Ярил. В края на римската епоха много божества били надарени с качества, характерни за слънцето (Митра, Христос).

Как би могло да бъде иначе! В крайна сметка, слънцето изпраща своята енергия на земята, дава живот и топлина. Ако пропуснете слънчевите дни, този тест ще ви зарадва.

Изберете слънцето, което ви харесва най-много, и разберете какво означава това за вас.

Слънце 1

Опитайте се да мислите позитивно. Светът ви изглежда красив и загадъчен. За вас чашата винаги е наполовина пълна. Знаете как да преодолявате препятствията и да не позволявате на живота да ви постави на колене.

Вие сте балансиран, любезен и предпазлив човек. Смятате, че е по-добре да мълчите, за да не се изложите. Можете лесно да осъществите контакт и да намерите общ език с всеки.

Слънце 2

Уважавате другите и изисквате уважение към себе си. Вие цените личното пространство – вашето и на хората около вас. Не харесвате големи компании и тълпи.

Мразите, когато странични хора се намесят в живота ви и се опитат да ви дадат съвет. Честността е на първо място. Вие сте мил и благороден човек. Но внимавайте! Много хора използват това срещу вас.

Слънце 3

Вие сте любопитен и любознателен човек, обичате да научавате нови неща. Прекарвате много време в самообразование. Вие не се страхувате от неизвестното. Привличат ви приключенията и романтиката. Мразите лъжите и лицемерието. Опитвате се винаги да спазвате обещанията си. Вие не сте затворени в себе си, винаги сте отворени към другите. Вие обичате да правите всичко сами.

Слънце 4

Във вас кипи енергия. Вие не обичате да стоите неподвижно. Хиляди мисли се въртят в главата ви по едно и също време. И всичко трябва да се реализира. Веднага!

Вие сте човек, който има големи цели и не се страхува да ги достигне. Това се допълва от вашата упоритост и безкомпромисност.

Слънце 5

Вие обичате да помагате на тези, които наистина се нуждаят. Вие сте готови на всичко, за да направите този свят по-добър. Влагате душата си в това, което правите. Невероятна топлина идва от вас – точно като от слънцето.

Вие топлите тези, които са студени и самотни. Вие сте човек с голямо сърце и красив вътрешен свят. Продължавайте да давате на хората радост!

Слънце 6

Вие сте много интересен и весел човек, така че хората обичат да са близо до вас. Обичате да се забавлявате и знаете как да се наслаждавате на живота. Вие знаете, че всяка пречка е всъщност още една стъпка към целта.

Знаете много добре как да различавате конструктивната критика от деструктивната, от която няма полза. Вие сте човек от когото хората обикновено търсят съвет, вашите ценности ви отличават от другите.

Слънце 7

Имате много цели и всичко трябва да бъде постигнато. И то веднага. Колко жалко, че денят е само 24 часа. В края на краищата, имате толкова много работа. Използвате всяка минута, за да сбъднете мечтата си.

Отстрани изглежда, че сте енергични и упорити, никога не се отказвате. Вие всъщност сте борец, който е преживял много в живота си, но продължава да се бори. Въпреки всичко. Вие имате положителен ефект върху другите.

Вижте още: С този тест осъзнайте как времето ви е променило!

Слънце 8

На вашето търпение и издръжливост могат да ви завидят. Не обичате да наранявате другите, не ви е лесно да обиждате. Вие сте зрял и внимателен човек, хората обичат да бъдат във вашата компания.

Първо ще помислите и тогава ще започнете да действате. Така избягвате много грешки. Любовта е на заден план, вашият приоритет е да реализирате мечтата си и да постигнете целта си.