НАЧАЛО ЗДРАВЕ Диета с елда: За отслабване и едновременно почистване на токсините

Диета с елда: За отслабване и едновременно почистване на токсините

0
Диета с елда: За отслабване и едновременно почистване на токсините
Диета с елда: За отслабване и едновременно почистване на токсините

Диета с елда: За отслабване и едновременно почистване на токсините

В търсене на ефикасно средство за намаляване на теглото, вероятно сте изпробвали много диети. Днес ще ви споделим за един абсолютно невероятен начин не само да се отървете от излишните килограми, но и да премахнете токсините и шлаките от тялото си.

Диетата с кефир и елда ви помага да се справите с безсънието и умората, нормализира състоянието ви по време на стрес, повишава хемоглобина, елиминира заболяванията на ставите, кожата, жлъчния мехур и черния дроб. Просто трябва да консумирате вкусна каша от елда в комбинация с кефир. Без излишни разходи. Диетата е доста бюджетна, но въпреки това ефективна.

Необходими продукти за диетата
Елдата е богата на протеини и съдържа много по-малко въглехидрати, отколкото другите зърнени култури.

Кефирът е отлично средство при проблеми с храносмилателния тракт, подобрява цвета на кожата, нормализира чернодробната функция, премахва всички токсини от тялото.

В комбинация тези два продукта устройват невероятно почистване за целия организъм, като премахват всички вредни вещества и мазнини от тялото. Продължителността на диетата е 1-2 седмици, но ако желаете, винаги можете да повторите процедурата за пречистване.

Диета с кефир и елда
Залейте с вряла вода елдата, покрийте и увийте. Не е необходимо да варите кашата. Елдата ще набъбне и ще получите вкусна каша с огромно количество хранителни вещества и витамини.

По време на диетата трябва да ядете кашата без сол и олио и да пиете с кефир. Яжте такова количество каша, каквото желаете през деня, а количеството кефир е необходимо да бъде 1 литър.

Елдата действа на тялото като четка, почиства стените от всичко вредно и ненужно. Веднага след като изпитате глад, яжте каша и след 30 минути пийте кефир. Или пийте кефир 30 минути преди хранене. Толкова е просто! 4-6 часа преди лягане не се препоръчва консумацията на каша.