Ето как пръстенът ще ви помогне да сбъднете желанията си

Да започнем с един пример: да кажем, че искате да подобрите отношенията си или да привлечете любовта в живота си. В този случай е необходимо да носите пръстена на палеца си.

Палецът е свързан с Афродита-Венера, пръстенът или камъкът на пръстена трябва да имат цвета на Афродита (златен, зелен). Пръстен от медна сплав или смарагд – ще подобри личните ви отношения или ще донесе нова любов в живота ви.

Какво да носите:
Показалец: Зевс – Юпитер.
Метал: олово
Камъни: сапфир, топаз, аметист и всички сини камъни.

Среден пръст: Сатурн.
Метал: олово
Камъни: обсидиан, лазурит и всички черни камъни.

Безименен пръст: Аполон.
Метал: злато
Камъни: рубин, гранат, опал и всички жълти камъни.

Палец: Афродита – Венера.
Метал: мед
Камъни: карнеол, розов кварц, смарагд, родохрозит, малахит.

Кутре: Хермес – Меркурий.
Метал: сребро
Камъни: кехлибар, цитрин, перидот, опушен кварц и родохрозит.

Трябва да знаете.

Зевс – Юпитер: образование, възможност, късмет, изобилие и подобрение. Затова ние избираме показалеца за материалните неща или интелектуален растеж и развитие.

Сатурн: мъдрост и вечност. Затова използваме средния пръст, за да направим нещо силно или вечно.

Аполон – слънце, свързано с щастие, пророчество, просперитет, изпълнение на най-съкровеното желание и добро здраве. Пръстен на безименния пръст може да направи човек щастлив.

Афродита – Венера, свързва се с мира, красотата и любовта. Затова използваме палеца, за да внесем любов и удовлетворение в живота си.

Хермес – Меркурий е свързан с комуникацията, пътуването, финансовите транзакции. Следователно, използваме кутрето за безопасността при пътуване и подобряване на финансовото положение, а също така за успех при сключването на сделки.