НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето какво могат да направят за тялото ви парче лимон и сода

Ето какво могат да направят за тялото ви парче лимон и сода

0
Ето какво могат да направят за тялото ви парче лимон и сода
Ето какво могат да направят за тялото ви парче лимон и сода

Комбинацията от сода и лимон намалява раковите клетки значително, че дори могат да изчезнат.

Така че, днес ще ви разкажем как можете да се насладите на ползите от тях, събрани в една невероятна напитка.

Тази напитка не предизвиква странични ефекти, а тези две съставки могат да причинят значителни промени в здравето и тялото. Така че, вижте какво се случва, когато пиете тази напитка всеки ден, резултатите са невероятни. Искате ли да разберете повече?

Содата за хляб се използва широко за лечение на различни части на тялото, както външни, така и вътрешни. А лимонът съдържа голямо количество витамин С и други свойства, които го правят незаменим.

Предимствата на содата и лимона:

  1. Алкални
    Смес от лимон и сода за хляб притежава силата да алкализира тялото. Това ни помага, например, да се борим с ацидозата, която може да се случи, когато бъбреците не отстраняват киселините от тялото или когато тялото произвежда твърде много киселина. Това е отлично средство за бъбреците, ще улесни работата им, а също така ще ни помогне да пречистим тялото си и да изгорим мазнините.
  2. Храносмилателни
    Вече знаете за многобройните качества на лимона, които улесняват храносмилането. Ако добавим малко сода за хляб, ще получим прекрасна смес, която може да накара нашата храносмилателна система да работи много по-добре. Това е отлично средство за борба с метеоризма.

Друго предимство е, че помага за борба с гастроезофагеалната рефлуксна болест.

3. Почистващи
Това невероятно лекарство може да пречисти черния ни дроб и да ни снабди с добра доза витамин С, калий и антиоксиданти. Така че, не забравяйте да започнете деня си с тази напитка и ще се почувствате обновени и пълни с енергия през целия ден.

Това средство е отличен регулатор. Питейната вода, богата на натриев бикарбонат, ще помогне за регулирането на нивото на лошия холестерол, като по този начин ще подобри сърдечно-съдовата система.

Как да си приготвите напитката:
Необходими съставки:
1 супена лъжица сода за хляб
сок от половин лимон

Приготвяне:
Добавете сода в чаша с вода и добавете лимоновия сок. Разбъркайте добре и след това изпийте всичко наведнъж, но го правете сутрин и на празен стомах.

Не забравяйте, че е много важно да пиете тази напитка на празен стомах за цяла седмица. След това направете почивка за две седмици. Защото киселинността на лимона може да бъде малко вредна, когато се консумира твърде дълго. Тази напитка помага в борбата с появата на тумори, нещо, което е важно за борбата с рака.

loading...
loading...