НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Тази жена отказва захарта преди 28 години! Ето как изглежда сега!

Тази жена отказва захарта преди 28 години! Ето как изглежда сега!

0
Тази жена отказва захарта преди 28 години! Ето как изглежда сега!
Тази жена отказва захарта преди 28 години! Ето как изглежда сега!

Преди 28 години Каролайн Харц отказа захарта. Днес жената е на 70 години. Как мислите би изглеждал човек, който не е консумирал захар в продължение на толкова много години? Нека да видим!

На 70 години Каролайн има отлична фигура и красив тел на лицето.

Отказът ѝ на сладко и бонбони й е помогнал да запази формата и здравето си. Преди това тя можела да унищожи половин чийзкейк или пакет шоколадови бисквити за едно заседание.

„Повечето жени след 50 години вярват, че е невъзможно да се поддържа форма и правилно тегло на тялото. Жените над 40 години с деца са сигурни, че е невъзможно да си върнат старата фигура ”, казва Каролайн.

“Да, метаболизмът се забавя с възрастта. Но трябва да поемете контрола над тялото си. Вземете решение в полза на здравето и работете върху себе си малко повече ”, съветва тя.

Важна роля играе позитивния поглед към света. За да постигне вътрешна хармония, Каролайн използва медитацията.

“Преди 28 години се отказах от захарта. Първият път беше много труден, защото бях луда по сладкишите и не можех да живея без тях… Сигурна съм обаче, че точно защото не ям захар, здравето ми е перфектно и нямам излишно тегло.”

Вижте още: Започнете новата 2019 година начисто: Съвети от Паулу Коелю

Каролайн Харц насърчава жените да не се отказват напълно от любимата си храна. Основното нещо е да не злоупотребявате със захарта и слаките неща. Самата Каролайн заменя захарта с ксилитол.

Тази жена на 70 години изглежда просто невероятно! Съгласни ли сте?