НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 9 тайни за Козирозите, които със сигурност не знаете

9 тайни за Козирозите, които със сигурност не знаете

0
9 тайни за Козирозите, които със сигурност не знаете
9 тайни за Козирозите, които със сигурност не знаете

Верни, заслужаващи доверие, възпитани – това са думите, които астролозите обикновено използват, когато описват Козирозите. Целеустременост, устойчивост, отговорност – това са силните качества на представителите на този знак.

Козирогът не се страхува от самотата, готов е да издържи стоически всякакви ежедневни трудности и героично да преодолее всички препятствия. Той предпочита да не отваря дълбоките си чувства към никого, трудно се сближава с хората и не обича да губи приятелства. Но това не е всичко!

Ето 9 качества на Козирога, за които не знаете:

1. Те могат да четат по очите.

Да, това е 100% вярно. Те дори могат да четат умовете на хората, което понякога изглежда нереално. Козирозите имат инстинкт да разбират хората само като гледат в очите им.

2. Доверяват се, но и проверяват!

Козирозите никога не разчитат на предоставените факти, докато не ги проверят сами. Те нямат интерес към дългите дискусии, единственото нещо, което Козирогът иска, е истината. Роден скептик!

3. Козирозите са последователи на дисциплината!

Трудно се ориентират в непредвидими обстоятелства, извън любимите си навици. Козирозите често са консервативни и предсказуеми. Не толерират нарушения на уговорки и изискват спазване на дисциплината.

4. Не прощават предателството.

Козирозите имат силна памет, те не забравят и не прощават предателство. Те ценят чувствата си, но ги държат за себе си. Могат да бъдат жестоки и агресивни, ако са наранени или предадени.

5. Умни и изключително предпазливи.

Козирозите никога не предприемат стъпка, без да мислят хиляди пъти преди това. Те винаги заемат водеща позиция във всеки конкурс поради интелигентността си.

6. Притежават отличен нюх.

Техният характер им позволява своевременно и точно да решават проблемите. Те винаги са заобиколени от отзивчиви хора.

7. Сарказъм.

Повечето Козирози са изключително начетени и използват целия си речник за саркастични шеги. Но Козирозите не търпят шеги по техен адрес.

8. Лоялни любовници.

Козирогът е отличен семеен партньор, въпреки че обича да дразни и мърмори. Рядко е склонен на предателство, вижда далечното развитие на връзката си и ясно оценява възможните щети.

Вижте още: Всяка зодия има дар! Ето с какво Бог е надарил тези 4 знака!

9. Големи приятели.

Въпреки че Козирозите изглеждат най-скучните на планетата, всъщност те са наистина забавни, но само в проверена компания. Възрастта, личният опит и проверената среда са истинските съкровища на Козирога.