НАЧАЛО ЗДРАВЕ 3 прости трика при измиване за блестяща и здрава коса

3 прости трика при измиване за блестяща и здрава коса

0
3 прости трика при измиване за блестяща и здрава коса
3 прости трика при измиване за блестяща и здрава коса

3 прости трика при измиване за блестяща и здрава коса

Използвам тези трикове вече една година и никога няма да се откажа от тях. Резултатите надминаха всичките ми очаквания.

След един месец на използване на тези трикове, косата става по-здрава, блестяща и лесна за разресване. Косата просто става красива!

Много съм благодарна за тези трикове.

Малко хора знаят, че има специалисти трихолози, които знаят всичко за здравата и красива коса. Именно тези специалисти съветват всички жени да не се подвеждат по рекламите за скъпи продукти за грижа за косата.

Ето три прости трика от трихолог, които лесно могат да бъдат изпълнени от всяка жена. И ще се наслаждавате на красива коса, като от рекламите.

Няма нищо трудно в измиването на косата, така че косата ви да бъде здрава и красива. И това е вярно.

Просто спазвайте тези три прости трика!

Първи трик
Мнозина са чували, че трябва да направите обратното – първо да нанесете балсам, след това шампоан. Разбира се, тези които са изпробвали този метод вече знаят, че това не води до някакви специални резултати.

За красива и здрава коса, преди да нанесете шампоан, трябва да нанесете малко количество крем на косата си (детски или крем за ръце). На суха коса се нанася по цялата дължина, на мазна само по върховете. Блясъкът и по-здравата коса са гарантирани.

Втори трик
Някои жени нанасят шампоана директно на главата си. Не е нужно да го правите. Първо нанесете върху ръката и образувайте пяна, след това нанесете тази пяна върху главата. Така премахвате мръсотията от главата и защитният слой на косата ще остане невредим.

Цъфтящите краища и чупливата коса ще престаната да ви притесняват.

Трети трик
И накрая, за да изглежда косата ви просто невероятно, след шампоана върху мокра коса нанесете витамин А+Е. Още след първото нанасяне ще видите как състоянието на косата ви ще се подобри.