НАЧАЛО ЗДРАВЕ Вълшебното рициново масло ще ви избави от ишиас и артрит

Вълшебното рициново масло ще ви избави от ишиас и артрит

0
Вълшебното рициново масло ще ви избави от ишиас и артрит
Вълшебното рициново масло ще ви избави от ишиас и артрит

Вероятно сте чували за широко разпространеното рициново масло. Това невероятно натурално масло предлага различни ползи за здравето и е изключително полезно при лечението на много различни заболявания.

Рициновото масло се използва от векове в Индия. То е едно от най-богатите масла по съдържание на мастни киселини, особено на рицинолова киселина, която осигурява невероятни ползи за здравето.

Това масло има мощни слабителни, антивирусни, аналгетични и антибактериални свойства, ефективно лекува болки в гърба, артрит и възпаление на седалищния нерв.

Освен това облекчава хроничния запек, овлажнява кожата, стимулира растежа на косата и лекува много различни заболявания и нарушения.

Рициновото масло значително подобрява имунната система и лекува стомашно-чревни нарушения.

Това прекрасно масло също така лекува брадавици, белези от акне, рани, ухапвания от насекоми и липоми.

Препоръчва се също да се правят компреси с топло рициново масло за повече от 50 болести. Например, при артрит, холецистит, камъни в жлъчката, цироза на черния дроб, гастрит, хепатит, херния, апендицит, мигрена, неврит, множествена склероза, церебрална парализа, целулит, безплодие, тения, паркинсонова болест, уремия, сраствания, увреждания, колит, запек, епилепсия и др.

Вижте методите на приложение по-долу:

Поради силното си противовъзпалително, аналгетично, антибактериално и антивирусно действие, може да бъде от голяма полза при болки в гърба, артрит и ишиас и ще ви покажем как да го използвате:

Нанесете рициновото масло директно върху засегнатата област и я масажирайте добре, с меки и гладки движения. Повтаряйте няколко пъти на ден, докато не почувствате подобрение.

Друго приложение, което също ще помогне за премахване на болката в ставите:

  1. Загрейте рициново масло на водна баня. Намокрете кърпа или марлята с него и нанесете върху възпалената става. Не забравяйте да затоплите мястото и да поддържате температурата цяла нощ.
  2. Навлажнете кърпа в топло масло и поставете върху засегнатите места. Оставете за 45 минути. Това средство помага за намаляване на възпалението и болката.

За лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите се използва горещо рициново масло.

  1. Трябва да го втривате в засегнатите области 3 пъти на ден.
  2. За да направите това, рициновото масло се нанася върху засегнатите райони и се оставя да се загрее под действието на синя лампа за 5-10 минути (лампата се държи на разстояние 35-40 см от повърхността на тялото).
  3. След това разтривайте маслото, докато се абсорбира напълно.
  4. Маслото се нанася отново и процедурата се повтаря.

Вижте още: Методи за почистване на мозъчните съдове – уникални съвети

След няколко месеца ежедневна употреба на рициновото масло по този начин, можете да се отървете от най-тежките форми на артрит.