НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кашлицата изчезва за една нощ с това средство

Кашлицата изчезва за една нощ с това средство

0
Кашлицата изчезва за една нощ с това средство
Кашлицата изчезва за една нощ с това средство

Кашлицата изчезва за една нощ с това средство

Това е един невероятен метод за лечение на кашлица.

А именно, това е много проста рецепта, евтина и буквално действаща за една нощ.

Ето за какво става въпрос: съпругът ми, който е пенсионер, беше настинал и кашлицата не му минаваше. Какво ли не опитахме – сиропи, чайове, но нищо не помогна.

Който и да ни се обадеше да пита как е съпругът ми, ние само се оплакваме от кашлицата му. Не можехме и да спим.

Лекарят вдигаше рамене и не знаеше защо съпругът ми продължава да кашля. Имаше нощи, когато буквално не можеше да мигне.

Една моя стара приятелка, медицинско лице, още в началото ми каза за един лек, който ще ви разкрия, но за да бъда честна, изглеждаше толкова безсмислено, че изобщо не го взех под внимание и дори се зачудих как толкова интелигентна жена ми предлага такъв глупав съвет.

Вече бяхме се отчаяли, защото кашлицата продължаваше твърде дълго. И тогава си казах, че трябва да опитаме и че в края на краищата не можем да загубим нищо.

И така: Сложете на котлона една чаша кока-кола. След като кипне, изключете котлона, оставете за още минута или две, след това дръпнете съда настрана.

Трябва да я изпиете топла. При съпруга ми действието беше незабавно и като по чудо кашлицата изчезна за една нощ. На следващия ден той спря да кашля.

Приятелката ми каза, че може да се пият до 4 чаши на ден при необходимост, но да не се прекалява, защото съдържа захар и кофеин. За щастие, при нас не се наложи, кашлицата спря с една чаша.