НАЧАЛО ЗДРАВЕ Невероятно лечебно средство само от 1 съставка!

Невероятно лечебно средство само от 1 съставка!

0
Невероятно лечебно средство само от 1 съставка!
Невероятно лечебно средство само от 1 съставка!

Невероятно лечебно средство! Не го пропускайте!

Тиквата е вкусна и здравословна сама по себе си, но семките ѝ са още по-мощни. Те съдържат много основни хранителни вещества, както и редки съединения, които имат невероятни ползи за здравето.

Едно такова съединение е кукурбитацинът, който може да предотврати увеличаване на простатата и други здравословни проблеми.

Днес ще ви покажем как да направите страхотна напитка, която може да лекува увеличена простата и диабет и да изчисти кръвоносните съдове.

Това е обикновен чай от тиквени семки, който е лесен за приготвяне и употреба.

Ето какво трябва да направите:

Съставки:

  • 1 чаша вода
  • Малка шепа тиквени семки (не пържени)

Начин на приготвяне и употреба:

Семките са мощен диуретик, който ще премахне токсините от тялото ви и противовъзпалително средство, което може да намали възпалението.

За да направите чая, изсипете тиквените семки в кипяща вода, след това оставете сместа да се охлади за 15 минути и я прецедете.

Препоръчително е да пиете по 1 чаша чай всеки ден и никога повече няма да имате проблеми с простатата!

Този чай ще ви помогне също така за ефективното намаляване на нивата на захарта, премахва риска от появата на гастрит, почиства кръвоносните съдове от плаките.

Вижте още: Най-мощната напитка, която топи мазнините на корема

Ако имате сериозни здравословни проблеми, се препоръчва да се консултирате с лекуващия си лекар, преди да вземете каквото и да е лечебно средство от народната медицина.