НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Този тест разкрива повече за вас, от който и да било психолог

Този тест разкрива повече за вас, от който и да било психолог

0
Този тест разкрива повече за вас, от който и да било психолог
Този тест разкрива повече за вас, от който и да било психолог

Отличен тест, който ще ви помогне да разберете какво наистина е важно за вас. Той може да каже повече за вас, отколкото психолозите. Преди да започнете, пригответе си лист хартия и химикалка. Всичко е много просто: четете въпроса, записвате отговора. Не мислете твърде дълго, първото нещо, което ви дойде наум е най-истинското. Така че, да започваме.

Не се колебайте, нека подсъзнанието ви да отговори на тези въпроси.

1.Разхождате се с човек в гората. Кой е той?
2.По време на разходката виждате животно. Какво е това животно?
3.Погледите ви се срещат. Какво се случва след това?
4.Вашата разходка продължава. Намирате поляна, в средата на която е разположена къщата на мечтите ви. Опишете размера й.
5.Има ли ограда?
6.Влизате вътре. Коридорът води към трапезарията, има маса. Какво виждате на масата и до нея?
7.Излизате на двора. На поляната има чаша. От какво е направена?
8.Какво бихте направили с тази чаша?
9.В края на двора има малко езерце. Опишете го.
10.Трябва да го преминете, за да продължите пътя си. Как правите това?

Всеки от отговорите показва към какви ценности и идеали наистина се стремите в живота си. Нека ги обсъдим:

1.Този човек е най-важният за вас.
2.Животното, което срещнахте, е бремето на вашите проблеми. Колкото по-голямо е то, толкова повече проблеми лежат на раменете ви.
3.Вашата реакция към животното показва начина, по който обикновено реагирате на проблема (показвате агресия, не реагирате, опитвате се да избягате).
4.Размерът на къщата – размерът на амбициите ви. Ако къщата е твърде огромна, вероятно желанията и очакванията ви са твърде високи.
5.Ако на територията няма ограда, то вие сте отворен човек. Вие имате вътрешна свобода. Ако има ограда, тогава личното ви пространство е важно за вас. Колкото по-висока е оградата, толкова по-затворени сте към другите.
6.Ако стаята е празна, няма храна, растения, други хора или животни, вероятно не сте напълно щастливи в живота си и определено сте самотни.
7.Колкото по-здрав и по-скъп е материалът, от който е направен чашката, толкова по-силни са вашите семейни отношения. Ако видите пластмасова чаша за еднократна употреба или стъклена – изпитвате безпокойство за бъдещето на семейството. Метална или порцеланова – вие сте уверени във взаимоотношенията си.
8.Вашите действия показват как се отнасяте към човека от първия въпрос.
9.Колкото по-голямо е езерото, толкова по-високо е либидото ви.
10.Начинът, по който го преминавате показва колко е важен сексът за вас. Не искате да се намокрите? Най-вероятно, сексът не е на първо място в живота ви. Предпочитате да го преплувате, дори без да сваляте дрехите си – сексът играе огромна роля в живота ви.

Този тест може да бъде повторен след известно време. Той не отразява основните характеристики на личността, той показва вашето емоционално състояние в момента.