НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една вълшебна звезда и получете своя подарък!

Изберете една вълшебна звезда и получете своя подарък!

0
Изберете една вълшебна звезда и получете своя подарък!
Изберете една вълшебна звезда и получете своя подарък!

Изберете една вълшебна звезда и получете своя подарък!

Един снежен ангел долетя при нас на земята, за да поднесе своя подарък за всеки на тази земя.

Той разпръсква своите подаръци по целия свят. Спускайки се към Земята, те се превръщат в многоцветни блещукащи звезди.

И, разбира се, един от тези подаръци е предназначен за вас.

Разгледайте вълшебните звезди-подаръци и изберете един от тях. Разберете какъв подарък ви е донесъл ангелът. Какво бъдеще ви очаква през 2019 г.?

Подарък номер 1
Целеустременост. Годината ще ви донесе много промени. Може би нова работа или развитие в кариерата. Трябва да действате, макар и внимателно, но много решително. Вие напълно ще поемете контрола над живота си и нищо няма да попречи на изпълнението на вашите планове и цели.

Подарък номер 2
Хармония. Най-накрая ще престанете да бягате и ще се натоварите с доста работа. Но въпреки това, ще бъдете успешни и вашата производителност ще се увеличи многократно. Ще се научите да намирате щастие дори в малките неща. Ще забравите за тъгата, но въпреки това ще продължавате да бъдете отзивчиви към другите.

Подарък номер 3
Гениалност. Вие буквално преосмисляте много моменти от живота си. Вие сте пълни с блестящи идеи. Можете да промените живота си към по-добро. Би било хубаво да си намерите приятели и съмишленици. Те ще ви помогнат да реализирате идеите си. Вашата гениалност ще ви донесе признание, пари и, може би, дори да ви прослави.

Подарък номер 4
Светлина. Най-накрая ще се отървете от бремето на миналите години и ще се радвате на живота. Любовта и приятните събития ще дойдат в живота ви. Но трябва да сте готови за действие. Не се страхувайте от нищо, всичко е във ваша полза. Приятелите ще ви помогнат да реализирате всичките си планове. Още от началото на годината ще бъдете на крилете на любовта.

Подарък номер 5
Успех. Време е да излезете от уютното си „блато“. Ще успеете да постигнете много върхове. Основното е да направите първата крачка. Не се тревожете, в началото на пътя ще срещнете трудности, но скоро препятствията ще изчезнат от пътя ви. Ще имате успех във всички сфери на живота. Добър момент да реализирате мечтите си.

Подарък номер 6
Почистване. Макар че сега сте изтощени, постепенно ще започнете да се отървавате от неприятностите и дълговете. Това почистване ще отнеме около месец или два. Успоредно с това ще започнете нов и невероятен живот. Очакват ви вълшебни събития. Доверете се на съдбата си – това ще ви донесе дългоочакваното щастие и хармония.

Подарък номер 7
Действие. Годината ще ви предостави много възможности. Ще почувствате прилив на сила и енергия. Потопете се в цикъла на събитията. Ще ви заинтригува нещо ново и интересно. Вие няма да можете да седите дълго време на едно място. Ще се отървете от рутината. Вашата решимост ще ви помогне да постигнете това, което искате. В края на годината ще осъзнаете колко хубави неща са се случили в живота ви.