НАЧАЛО ЗДРАВЕ С тази тинктура ще забравите за стреса и безсънието

С тази тинктура ще забравите за стреса и безсънието

0
С тази тинктура ще забравите за стреса и безсънието
С тази тинктура ще забравите за стреса и безсънието

С тази тинктура ще забравите за стреса и безсънието

Работих в едно училище повече от 40 години. Докато бях още млада, всичко беше наред, но с годините започнах да приемам всичко твърде лично.

Някой от учениците е непослушен, кръвното веднага ми се вдига, директорът отправи забележка към моя клас и вече пия капки за сърце. Като цяло, нервите ми са разклатени повече от всякога.

Лекарят ми предписа хапчета, препоръча ми да не се ядосвам и да спя повече. Но, след като прочетох противопоказанията и страничните ефекти на тези лекарства, бях ужасена. Тези хапчета засягат черния дроб, стомаха, бъбреците, дори зрението.

Изхвърлих хапчетата, помислих си, че ще стана инвалид. Хубаво е, че чистачката забеляза състоянието ми и ми препоръча отлична напитка, с която проблемите ми се решиха. Тя ми донесе изрезка от вестник, със следната рецепта:

За укрепване на нервната система и излизане от състоянието на стрес успешно се използва инфузия от мащерка. Необходимо е да изсушите растението, да го нарежете на ситно, да вземете 5 грама суха смес и да залеете с вряла вода. Тя трябва да бъде поне 0,5 литра. Прелейте в термос, затворете плътно и оставете за 40 минути. Получената напитка се прецежда, разделя се на части и се консумира в рамките на 24 часа. Този лек трябва да се приема не повече от три пъти седмично.

Наистина ми помогна, надявам се да помогне и на вас!

При нерви и стрес
Облекчението настъпва половин час след приема, а дългосрочен резултат – след първата седмица на лечението.

Ако искате да успокоите нервите си, използвайте равни части сушени корени от шипка, дяволска уста, жълт кантарион и мента, листа от розмарин, лютива мента и шишарки от хмел.

Залейте 50 гр. от сместа с 0,5 литра качествена водка и оставете на тъмно топло място за 21 дни.

Разклащайте съдържанието на всеки 2 дни. Прецедете и вземайте по 12 капки 3 пъти на ден с вода. Курсът на лечение е един месец. Съхранявайте тинктурата на хладно място.