НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете един символ и узнайте нещо интересно за вашето бъдеще!

Изберете един символ и узнайте нещо интересно за вашето бъдеще!

0
Изберете един символ и узнайте нещо интересно за вашето бъдеще!
Изберете един символ и узнайте нещо интересно за вашето бъдеще!

Изберете един от тези древни символи и узнайте нещо интересно за вашето бъдеще!

Всеки един от тези символи е способен да донесе щастие и просперитет на хората и е свързан с емоционалния заряд, който човек носи в себе си, избирайки го.

1.Северна звезда
В продължение на векове Северната или Полярната звезда е означавала цел или предназначение. Тя е постоянен фар за странници и моряци, напомняйки им за безкрайното пътуване и посоката, която трябва да следват.

Ако изберете този символ, това означава, че имате план от дълго време, но вашите собствени колебания може би са му попречили да се материализира. Звездата посочва посоката, която трябва да поемете, за да се придвижите напред.

2.Троица
Знак от самия Бог, като триединството на Отца, Сина и Светия Дух, символизиращо тайната на това как Господ е един и едновременно уникален в трите си проявления. Ако изберете този символ, това означава, че сте на кръстопът в живота и трябва да помислите за решението, което трябва да вземете.

Понякога е добре да се посъветвате с по-възрастните от вас и тези, които ви желаят доброто.

3.Вълшебна фигура пентакъл (звезда петолъчка в кръг)
Първоначално този символ характеризира мистичната “женственост” на битието. По-късно, в средновековните времена, тази звезда започва да обозначава петте рани на Христос, петте радости на Мария за Христос и петте рицарски добродетели през Средновековието.

Ако изберете този символ, вие сте благословени. Има много хора, които мечтаят да бъдат ваши спътници.

Освободете се от страховете си и продължете по пътя си и ще видите какви вълшебни събития могат да се случат.

4.Колело на закона или Дхармачакра
Това е Колелото на Буда, което по-късно император Асока, а по-късно и народът на Индия, избира за свой символ. То има осем спици, символизиращи “Осемминутния път” на Шакямуни за правилно поведение и праведен живот.

Осем спици означават: правилен поглед, правилен стремеж, правилна реч, правилно действие, правилно препитание, правилно усилие, правилен ум и правилна концентрация.

Ако изберете този символ, тогава не живеете според очакванията си. Колелото е тук, за да ви напомни за вашата цел и решителност по благородния път, по който трябва да се стремите към успеха.

Нека вътрешният ви глас ви води по правилния път. Доверете се на интуицията си.

5.Звукът Ом
Според хиндуистките писания, това е най-старият звук – звукът, който е предвестник за създаването на самата Вселена.

Това е звукът на Шива, Всемогъщият, който е получил формата си като символ на собствения му син, Ганеша.

Това е най-благоприятното нещо, което само по себе си въплъщава целостта на творението от Алфа до Омега и носи просперитет на хората, които го носят в себе си под една или друга форма.

Но най-важното е, че означава благодарност; той символизира благодарността към Вселената за своето съществуване, точно както Вселената благодари на боговете за своето съществуване.

Ако изберете този символ, е време да бъдете благодарни за всичко, което сте получили и ще получите в близко бъдеще.