НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Обикновената свещ ще ви помогне да имате късмет в дома си

Обикновената свещ ще ви помогне да имате късмет в дома си

0
Обикновената свещ ще ви помогне да имате късмет в дома си
Обикновената свещ ще ви помогне да имате късмет в дома си

Магията на обикновената свещ!

Можете да привлечете благополучие с помощта на обикновената свещ, ако прочетете малко повече в тази статия. Обикновените ритуали ще ви помогнат да изчистите дома си от негативна енергия и да я изпълните с щастие и просперитет.

Също така, използвайки свещта, тя не само осветява дома ви, но и привлича благосъстояние.

Обикновените ритуали не са загубили своето значение в съвременния свят, а експертите предлагат да ги използвате. С тяхна помощ лесно можете да кажете сбогом на неприятностите, както и да привлечете щастие, просперитет и любов.

1) Вечерта запалете свещ, минете с нея всички стаи с думите: „Изгарям отрицателната енергия и освобождавам на нейно място щастие. Ще извадя късмет, той ще дойде в дома ми.”

Оставете свещта да изгори на перваза на прозореца, така че светлината да привлече благополучието. Когато свещта изгори, отворете вратата и поканете късмета да влезе в дома ви.

2) Можете да привлечете благополучие в дома си, ако запалите свещ по време на готвене и кажете: “Пламъкът на свещта е жив, той ме затопля и ми носи щастие.”

Организирайте си вечеря на свещи, за да донесете положителна енергия и просперитет у дома.

3) Финансовото благополучие може да бъде привлечено от зелена свещ или бяла свещ, вързана със зелена панделка.

Запалете фитила, сложете монети около свещта и кажете: “Свещта осветява пътя ми с богатство; тя умножава всяка монета по две.”

Поставете от восъка върху една от монетите и я сложете на уединено място, за да не се прехвърлят парите във вашия дом.

4) Можете да се отървете от неприятности и да привлечете благополучие, ако всеки член на семейството със запалена свещ мине през дома ви.

Обърнете внимание на най-тъмните ъгли и кажете: “Изгарям злото, изгонвам го от къщата. С чист вятър лошото време си отива, щастието и благополучието се връщат в дома ми.”

Проветрете помещението и закачете амулет на входната врата.

Вижте още: Ако в социалните мрежи публикувате това, имате ниско самочувствие

5) Колкото е възможно по-често, палете свещи в дома си, включително и ароматни. След запалването им енергията в пространството ще се промени към по-добро.

Изберете свещи от различни цветове, за да привлечете всички възможни ползи и да не изпадате в трудности.