НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта при болки в ставите, остеоартрит, артрит и болки в гърба

Рецепта при болки в ставите, остеоартрит, артрит и болки в гърба

Рецепта при болки в ставите, остеоартрит, артрит и болки в гърба
Рецепта при болки в ставите, остеоартрит, артрит и болки в гърба

Искам да предложа много ефективна рецепта за болки в ставите, артроза, артрит и болки в гърба.

Често тези заболявания са причинени от недостатъчна синовиална течност в ставата. Затова тя изсъхва и хрущялните повърхности, покриващи костите на ставата, започват да се търкат една в друга, причинявайки силна болка.

Нашето семейство се справя с горните заболявания с тази рецепта.

10 пилешки крака се заливат с 1,5 литра вода и се сготвят. Охлаждат се, а след това костите и месото се изваждат, месото може да се яде, а костите ги изхвърлете.

Бульонът трябва да бъде 1 литър, ако е по-малко, добавете вода и разбъркайте добре. Пийте по 1 чаша 3 пъти дневно поне 3-4 седмици.

Рецептата е много ефективна. Тествана е върху членовете на моето семейство повече от веднъж и всеки път е помагала. Като цяло, курсът на лечение изисква 7-8 кг пилешки крака.

Бульонът се съхранява в хладилник и се консумира топъл. Това е всичко. Той осигурява добро смазване на ставите!

И този бульон помага

Аз съм на 68 години. През 60-те години работих в мина, бях млад и здрав. Един приятел, който беше на около 40 години, работеше с мен. Той страдаше от заболяване на ставите на краката и ръцете, често беше измъчван от ишиас.

Толкова много, че започна да ходи само с патерици. Изведнъж година по-късно той се върна на работа доста здрав.

Така се излекува.

Необходимо е да вземете говежди кости, по-добре от млади телета, и да ги сварите на слаб огън в продължение на 4-5 часа. Полученият бульон пийте топъл 3-4 пъти на ден по 200-300 грама.

В допълнение, в хранителния си режим добавете костна мазнина и говеждо месо.

Продължителността на лечението зависи от степента на заболяването, но не трябва да бъде по-малко от 1 месец. След това можете да намалите консумацията на бульона, но костната мазнина и говеждото месо не спирайте до пълно възстановяване.

Вижте още: Инсултът не се случва внезапно! Ето как да го предотвратите!

В началото на лечението са възможни обостряния, но след това всичко се нормализира, болката изчезва и ставите стават мобилни. С възрастта много хора страдат от такива заболявания, болестта не пропусна и мен, но тази рецепта ми помогна.

Чувствам се добре. Рецептата я споделете с приятелите си – ще помогне и на тях.

loading...