НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Имате ли такива линии на китката си? Ако да, ето какво означават!

Имате ли такива линии на китката си? Ако да, ето какво означават!

0
Имате ли такива линии на китката си? Ако да, ето какво означават!
Имате ли такива линии на китката си? Ако да, ето какво означават!

Линии на съдбата.

Никой не може да предскаже бъдещето, но с достатъчно информация можем да направим разумни прогнози.

Предсказването на бъдещето по линиите на тялото е обща традиция в целия свят. Подобно на хоризонталните извити линии на дланите, линиите на китките също могат да разкрият много за здравето, просперитета, любовта, славата и живота на човек. Ето защо ние сме толкова заинтересовани от стойността на така наречените “гривни”.

Тези линии говорят за дълголетие. Ясната и дълбока първа линия означава, че човек има добро здраве и добро физическо състояние. Ако е прекъсната, тогава човек води нездравословен и опасен начин на живот.

Втората линия на китката говори за богатство, просперитет и радост в живота. Ясно маркираната линия е знак за благоденствие и щастие, но ако е прекъсната, това означава, че не е лесно да намерите баланс между просперитета и щастието.

Третата линия на китката е свързана с кариерата, успеха и славата. Ако тази линия е права и непрекъсната, тогава човекът е (или ще бъде) изключително влиятелен.

Вижте още: Изгонете отрицателната енергия от дома си с вода, сол и оцет

Четвъртата линия на китката обикновено е успоредна на третата и се счита за нейно допълнение. Ако сте един от тези късметлии, които я притежават, то славата, предсказана от третата линия, ще ви очаква в живота.