НАЧАЛО ЗДРАВЕ Чиста кръв – чист черен дроб! Ето една чудесна рецепта!

Чиста кръв – чист черен дроб! Ето една чудесна рецепта!

0
Чиста кръв - чист черен дроб! Ето една чудесна рецепта!
Чиста кръв - чист черен дроб! Ето една чудесна рецепта!

Чиста кръв – чист черен дроб! Основният орган на човешкото тяло е проектиран за 600 години работа, но човек успява да го убие за 60 години от живота. Неправилния хранителен режим и алкохолът унищожават черния дроб, клетка по клетка.

Но ние знаем как бързо да почистите черния дроб и всичко с вашия организъм да бъде наред. Само за няколко дни ще се почувствате обновени, храносмилателните проблеми ще изчезнат. Също така това е добра профилактика при заболявания на сърдечно-съдовата система!

Как да почистите черния дроб у дома? Предлагаме ви да приготвите отвара от стафиди, която активира биохимичните процеси в организма и очиства кръвта и черния дроб от токсините. Обичаме този сушен плод…

Обърнете внимание на цвета на стафидите при покупка: изберете сушени плодове, които са натурални с по-тъмни цветове, не трябва да бъдат прекалено твърди и в същото време прекалено меки – това, от което се нуждаете! Ако стафидите имат блясък, най-вероятно са били обработени, имайте го предвид.

Отвара от стафиди

Необходимо е да приготвите чудотворната отвара вечер!

Съставки:

  • 2 супени лъжици вода
  • 150 грама стафиди

Приготвяне:

  1. Старателно измийте стафидите.
  2. Кипнете водата и изсипете в нея измитите стафиди. Сварете стафидите за 20 минути. Оставете отварата да се накисва цяла нощ.
  3. На сутринта прецедете отварата и разбъркайте.

Отварата е готова за прием! Пийте я на празен стомах всяка сутрин. Половин час след това можете да закусите!

Препоръчваме ви да добавите варени стафиди в овесените си ядки: ще получите отлична здравословна закуска.

За да направите процедурата за почистване на черния дроб още по-ефективна, трябва да добавите продукти за почистване на черния дроб към менюто си като цвекло, моркови, ябълки, зеле,  артишок, спанак, сини сливи. Полезно е да ограничите млечните храни.

Вижте още: Отстранете тъмните петна по лицето и ръцете с това средство!

Ако пиете отварата от стафиди най-малко 4 дни в месеца, резултатът ще бъде на лице! Споделете на приятелите си – покажете им тази лечебна рецепта.

loading...
loading...