НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отслабнете в областта на корема с коктейл от грейпфрут

Отслабнете в областта на корема с коктейл от грейпфрут

0
Отслабнете в областта на корема с коктейл от грейпфрут
Отслабнете в областта на корема с коктейл от грейпфрут

Как да отслабнете в областта на корема?

Често жените са изправени пред проблема с допълнителните сантиметри в областта на корема и талията преди най-важното събитие или ваканция. В този момент, когато празничната рокля започва да се пръска по шевовете, а банските плътно са стегнали изпъкналия корем, това не ни пречи да си припомним възможността за спешно очистване на тялото и способността да премахнем токсините от него.

Разбира се, здравословната храна и физическите упражнения са най-добрите ви приятели през тези 7 дни, а коктейлът от грейпфрут само ще ускори резултата. С правилен прием можете да загубите до 1 см на ден.

Изгаряне на мазнини с коктейл от грейпфрут за отслабване

Съставки:

  • 150 мл сок от грейпфрут
  • 1 ч. л. мед
  • 2 ч. л. натурален ябълков оцет
  • 50 мл вода

Получаване:

Първо разтворете меда в сока, след това добавете вода и ябълков оцет. Тази напитка трябва да се приема два пъти на ден – преди обяд и вечеря 15 минути преди хранене.

Сокът от грейпфрут отдавна се използва за решаване на проблемите с наднорменото тегло. Всичко е свързано с флавоноидите, които съдържа. Тези вещества помагат на организма да се отърве от излишната течност, да разруши мазнините и да се бори с целулита.

Вижте още: Алоето и неговите невероятни ползи върху здравето

Коктейлът за изгаряне на мазнини трябва да се приема с повишено внимание при заболявания на стомашно-чревния тракт, както и при други хронични заболявания в остра фаза.