НАЧАЛО ЗДРАВЕ Очистете черния дроб и отслабнете само за 72 часа

Очистете черния дроб и отслабнете само за 72 часа

Очистете черния дроб и отслабнете само за 72 часа
Очистете черния дроб и отслабнете само за 72 часа

Има една рецепта за напитка, която ще ви помогне в очистването на черния дроб и отслабването, и всичко това без много усилия!

Има моменти, когато човешкото тяло е претоварено от токсини и поради това черният дроб не може да изпълнява функциите си нормално. В такива ситуации, процедурите за отслабване се проявяват много бавно, в резултат на което получавате още по-голяма тежест.

Почистване на черния дроб и загуба на наднорменото тегло за 72 часа

Черният дроб е най-важният елемент, когато става въпрос за загуба на тегло, така че ако е претоварен с токсини, процесът на намаляване на теглото може да бъде спрян изцяло и в резултат на това няма да получите положителен резултат за целия период от време.

Ето защо много често хората не могат да отслабнат, въпреки невероятните си усилия и различни методи.

Ако сте сред тези хора и наистина искате да отслабнете, опитайте се да използвате метода, предложен от нас, който напълно ще очисти черния дроб от токсините.

Просто консумирайте тази напитка 3 дни и ще очистите черния дроб от всички токсини и токсични вещества, които са се натрупали там.

Какъв е този метод?

Пийте този сок 3 пъти на ден в продължение на 3 дни. През този период не приемайте големи порции храна. Пийте много вода, за да улесните отслабването и детоксикацията на черния дроб.

Съставки:

  • 3 лимона
  • 1 чаша нарязан магданоз
  • 5 стръка попарена целина
  • 6 чаши вода

Вижте още: Алоето и неговите невероятни ползи върху здравето

Получаване:

Смесете лимонов сок, магданоз и целина в блендер, след това добавете вода и разбъркайте отново. Пийте по 2 чаши 3 пъти на ден преди хранене. Повторете следващите 2 дни. След това направете почивка от 7-10 дни и повторете отново тези стъпки.