НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ако притискате тази точка всеки ден, ще подобрите здравето си

Ако притискате тази точка всеки ден, ще подобрите здравето си

0
Ако притискате тази точка всеки ден, ще подобрите здравето си
Ако притискате тази точка всеки ден, ще подобрите здравето си

Ето как масажът на тази точка може да подобри здравето ви!

Здравето на жените е толкова крехко, колкото яйце. На хормоналния баланс и правилното функциониране на матката, яйчниците и щитовидната жлеза повлияват много фактори: стрес, нездравословна диета, преумора и дори лоша наследственост.

И всяка жена иска да бъде вечно красива, млада и здрава! Погрижете се за себе си, усмихвайте се по-често и ще бъдете здрави!

Масаж на точката Сан Ин Цзяо

В китайската медицина има тайна, с която можете да поддържате отлично здраве дълго време. Тайната се крие в чудотворния масаж Сан Ин Цзяо. Усещайки положителния ефект от масажа върху здравето, трудно ще устоите на желанието да не го прилагате всеки ден! Страхотен ефект. В простотата се крие голямата сила.

За да направите масажа, трябва да намерите подходящото място за краката си. Точката се намира на вътрешната повърхност на крака.

Поставете кутрето си от вътрешната страна на крака и разположете четирите си пръста от центъра на изпъкналата кост. На това разстояние се намира точката, както виждате, не е много трудно да се намери.

Масаж: 10 минути преди лягане, както и по всяко удобно за вас време в следобедните часове. Масажирайте, както предпочитате – последователно на всеки крак или и на двата. Можете леко да докоснете точката, като това също е достатъчно, за да стимулирате жизнената енергия. След месец от процедурата ще забележите видими резултати.

Резултати:

1.Еластичност на кожата

Точката е пряко свързана с еластичността на кожата. Добавете масажа на точката към списъка с вашите ежедневни ритуали и кожата ще ви зарадва със своята еластичност.

2. Обостряне на чувствеността

Ако жената има хормонален дисбаланс, нейният сексуален живот често се влошава. Този китайски масаж ще помогне да се избегне загубата на сексуално желание и да се увеличи женската чувственост.

3. Подобряване работата на яйчниците и матката

Това е особено важно за жените, които искат да забременеят. Стимулирайки тази точка и цялата вътрешна повърхност на крака, ще накарате яйчниците да работят по-активно, подобрявайки притока на кръв към матката.

4. Стабилна стомашно-чревна функция

Масажът на тази точка се препоръчва при подуване, чревни нарушения и лошо храносмилане. В допълнение, този масаж ще помогне да се отървете от неприятните болезнени усещания по време на менструация.

Противопоказания: точката не може да се масажира от бременни жени, защото може да предизвика спонтанен аборт.

Вижте още: Рициновото масло ще ви помогне за бърз растеж на косата

Китайската медицина се основава на факта, че ако има дисбаланс в човешкото тяло, то трябва да се справя с него с помощта на вътрешни ресурси, а стимулирането на определени точки по тялото спомага за лечението на много болести, причинени от различни разстройства. Женското тяло е изключително нежно, а акупунктурата помага да се поддържа здраво и възможно в най-добър вид.