НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ефикасно домашно средство при гъбична инфекция

Ефикасно домашно средство при гъбична инфекция

0
Ефикасно домашно средство при гъбична инфекция
Ефикасно домашно средство при гъбична инфекция

Ефикасно домашно средство при гъбична инфекция

Това е едно ефективно средство за лечение, което ми помогна много преди години.

От години имах проблем с гъбична инфекция и по никакъв начин не можех да се отърва от нея. Със съпруга ми опитахме какво ли не. Почти всеки месец използвах поне по 2 опаковки вагинални таблетки, след като цикълът ми приключи, но инфекцията отново се появяваше. Със съпруга ми пиехме и хапчета, за да се изчистим от кандида, но, след няколко месеца, тя отново се връщаше.

Казаха ми, че имам кисело рН на лигавицата, тъй като ям сладко, но не ям много повече от другите жени, за да имам такъв проблем.

Вече бях отчаяна и започнах да говоря открито с най-близките си приятелите за този проблем. Тогава една от моите приятелки ми предложи да отида при нейния гинеколог, който беше възрастен почти пред пенсиониране, но с голям опит в лечението на такива проблеми.

Реших да отида при този гинеколог. Посрещна ме сърдечно, изслуша ме и ме прегледа. После ми даде този безценен съвет:

Всеки ден, когато си вземам душ, с помощта на спринцовка да си впръсквам разтвор от вода и сода за хляб.

Опитах го и веднага имаше резултати. Зачервяването и течението изчезнаха и лигавицата ми се излекува. Оттогава минаха много години и вече нямам проблем. От време на време си правя тази процедура.

Рецепта:
1 чаена лъжичка сода за хляб
1 чаша хладка вода
1 спринцовка
1 чаша от твърда пластмаса

Приготвяне:
В чаша хладка вода добавете една пълна чаена лъжичка сода за хляб и разбъркайте, за да се разтвори. Поставете чашата на удобно място в банята, така че да можете да я използвате по време на къпането.

Използвайте спринцовката, за да си направите промивката. Содата убива кандидата и контролира нейното размножаване. Надявам се, че това просто решение ще помогне и на някой друг.