Отървете се от излишните килограми и паразитите!

Често ви се яде сладко? За съжаление, повечето хора, не само деца, са зависими от сладкото. Ако някога сте се чудили защо, ние ще ви отговорим: има две основни причини за тази зависимост и ще се запознаете с тях веднага след рецептата за справяне с този проблем.

Необходими съставки:
100 гр. ленено семе (10 части)
карамфил 10 г (1 част)

Приготвяне:
Лененото семе и карамфилът почистват отлично. Горепосочените количества са дадени като пример. Можете да приготвите рецептата в по-малка доза. Смелете съставките на прах.

Имайте предвид, че най-добре е лененото семе да се консумира веднага след смилането. Съхранявайте в стъклен буркан, увит в алуминиево фолио, плътно затворен в хладилник, за максимум три дни.

Приемайте по 2 супени лъжици всеки ден, в продължение на три дни. Можете да добавите сместа към готова храна, кисело мляко или просто да я изядете и след това да изпиете чаша топла вода.

След три дни консумиране на тази смес, направете почивка от три дни. След това повторете процедурата. Тази смес трябва да се консумира за един месец.

За най-добри резултати се препоръчва да се пие и чай от ленено семе на празен стомах: вечерта се слагат 3 супени лъжици ленено семе и се залива с 1 литър вряла вода. На следващия ден се прецежда и течността се пие през деня, на няколко пъти по 150-200 мл.

Ето причините, заради които дебелеете и защо постоянно ви се яде сладко:

Една от причините са възможни паразити в тялото ви. Втората причина е стресът. За да намалите стреса е необходимо да елиминирате причините, които водят до стрес, прекарвайте по-дълго време в спокойна, чиста и подредена стая, правете дълги разходки на чист въздух, правете физически упражнения, медитирайте, отидете на спа, практикувайте контролирано дишане.

Но, когато става въпрос за паразити, трябва да действате бързо и агресивно. Когато човек яде много сладко и тестено той създава условия в собственото си тяло за натрупване на слуз, което създава благоприятни условия за развитие на гъбички и бактерии.

Според статистиката, една трета от населението страда от паразити. Обикновено човек дори не е наясно с тяхното присъствие.

Паразитите, които живеят в нашето тяло, ни отнемат енергията, причиняват ни главоболие, защото заради тях и техните токсини се чувстваме уморени и депресирани. Това е причината да ни се яде сладко.

По този начин обременяваме панкреаса и допълнително натоварваме тялото да преобразува захарта в запаси от мазнини. Като цяло, колкото повече мазнини имаме, толкова повече паразити имаме.

Ако се отървете от паразитите, теглото ви ще се нормализира и вече няма да ви се яде сладко толкова често. Така че, когато паразитите престанат да източват вашата енергия, сънливостта, умората, главоболието и изтощението ще изчезнат, метаболизмът ще се нормализира. Лечението или профилактиката на паразитите трябва да се извършва два пъти годишно.