НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ако имате зелени очи, сте изключително специални

Ако имате зелени очи, сте изключително специални

0
Ако имате зелени очи, сте изключително специални
Ако имате зелени очи, сте изключително специални

За жените със зелени очи са разпространени много митове и легенди… През Средновековието те са били изгаряни на клада, смятайки, че са били прогонени от злите сили, превръщайки ги във вещици.

Всъщност зеленооките имат напълно различна сила – привличане. Те имат специален магнетизъм. Не всеки може да остане безразличен към тях и това се обяснява не с тяхната слабост, а с всякакви популярни вярвания.

Тъмно-зелените очи

Очите са огледало на човешката душа. И цветът им отразява чертите на техния характер. В случая зеленото, жълтото и синьото са равномерно смесени. Зелените очи управляват едновременно две енергии: донор и вампир. Те носят такива качества като упоритост, самоувереност, издръжливост, стабилност, почтеност. Зеленооката жена знае как да си постави цел и как да я постигне. В същото време, тя изглежда целеустремена, но не и арогантна. Затова в нейната среда всички я уважават.

Справедливо е да се отбележи, че зеленооките хора са много популярни, но не се стремят да бъдат лидери. Те имат отлични организационни умения и това им е достатъчно.

Те са професионалисти в своята област. Подхождат винаги отговорно към решаването на въпросите, задълбочено изучават ситуацията. Ето защо, основно действат праволинейно и в никакъв случай импулсивно.

Хората със зелени очи са реалисти с голяма интуиция. А това е рядка комбинация. Такива хора могат да бъдат медиуми. И могат да използват това качество, за да манипулират, но за щастие рядко го правят.

Зеленооките хора не седят на едно място. Те са меки и отзивчиви, но достатъчно горди, за да търпят потребителско отношение към себе си.

Хората със зелени очи имат много фино разбиране за любовта. Поради това те я търсят много дълго време. Понякога до края на живота. Те са много уязвими по отношение на чувствата на най-близките им.

Хората с кафеви очи са по темпераментни от тези със зелени очи. Те бързо се разпалват, но също така и бързо се успокояват. Праволинейни са и имат остър ум. В отношенията си, са чувствени и капризни. Те носят енергия на приемане и често използват хората, които ги харесват. Така поддържат баланс между енергиите, защото тези, които ги имат в изобилие, се нуждаят от човек, който може да бъде алтруист.

Сините очи са се появили в следствие на генетична мутация. Всичко, което им се приписва, е вярно. Тези хора са мечтатели, благородни, но, за съжаление, не много дълбоки. Не допускат силни преживявания и вълни от емоции.

Хората със сиви очи имат студен и трезвен поглед към света. С тях ви е спокойно и стабилно. Те са верни и постоянни. Също така са прекрасни приятели, но не много страстни любовници. Подобно на синеоките, те са склонни да бъдат донори.

Вижте още: 9 начина да използвате аспирин, за които никога не сте чували!

Оказва се, че тъмнозеленият цвят на очите е най-загадъчен само защото неговите собственици контролират едновременно две противоположни енергии. Те имат двойствен характер и се адаптират към ситуацията. Жените с тъмнозелени очи буквално действат като магнит.