НАЧАЛО ЗДРАВЕ Решете проблема с костите и ставите с това средство!

Решете проблема с костите и ставите с това средство!

Решете проблема с костите и ставите с това средство!
Решете проблема с костите и ставите с това средство!

Решете проблема с костите и ставите с това средство!

Непременно го изпробвайте! Много хора в даден момент от живота страдат от болка в костите. И в много случаи болката може да бъде толкова силна, че ни оставя на легло. Обикновено, тези болки са свързани с възрастта, но истината е, че всеки може да се сблъска с този проблем.

В днешно време чувствителността, болката в костите или мускулната болка са много чести.

Следователно, когато сме млади, не обръщаме внимание на здравето на костите.

Когато остареем, разбираме, че трябва да обръщаме внимание на костите си още, докато сме млади. С напредване на възрастта болката в ставите ни кара да страдаме.

Това не е изненадващо. Когато остаряваме, преставаме да бъдем активни, както преди. Поради тази причина обемът на мускулите и костите намалява. Затова е по-вероятно да страдаме от фрактури или болки в ставите.

Днес ще споделим с вас една много добра рецепта за подобряване на здравето на костите.

Някои експерти казват, че болката в костите не съществува, че ставите болят. Въпреки това, ние сме уверени, че тези болки са непоносими и искате да ги елиминирате.

Някои казват, че тези болки са “прелюдия” към рак на костите, фрактури или травми.

Нещо, което може да бъде от голяма полза в тези случаи е използването на топли бани, масажи и чести разтягания. По този начин можем да се справим с тези заболявания и да подобрим здравето на костите.

Обикновено болката в костите и ставите често се бърка с артрит или остеоартрит.

Наблюдава се прогресивно износване на хрущяла в ставите. В резултат на това костите започват да се търкат, а ставите започват да болят.

Сред най-чувствителните към този проблем области можем да споменем ръцете, кръста, шията, раменете, коленете, бедрата и т.н.

Болките в гърба, особено в долната част на гърба, не са включени в предишната група, тъй като те обикновено се появяват поради лоша стойка или след повдигане на много тежък предмет.

Необходими съставки:
аспирин 300 мг. (10 таблетки)
спирт 70% (300 мл.)
йод (100 мл.)

Приготвяне и употреба:

Стрийте аспирина добре. След това смесете със спирта и йода.

Оставете сместа за 21 дни на тъмно и прохладно място. След това, втрийте в болните стави.

Масажирайте внимателно, докато сместа се абсорбира напълно. В зависимост от това къде изпитвате болка, можете да използвате компреси.

Някои препоръки:
Контролирайте теглото си. Ако сте с наднормено тегло, ще причините големи щети на костите и ставите си. Извършвайте физически дейности като: гимнастика, стречинг, плуване и др. Тези упражнения са много добри за здрави кости.

Увеличете приема на калций чрез пълнозърнесто брашно, сусам, чиа и др.

Бъдете много внимателни, когато пренасяте тежък предмет.