НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ако подстрижете косата си, променяте живота си! Много важно!

Ако подстрижете косата си, променяте живота си! Много важно!

0
Ако подстрижете косата си, променяте живота си! Много важно!
Ако подстрижете косата си, променяте живота си! Много важно!

Косата е богатството на жената, което трябва да бъде защитено. Тя расте доста бавно. Нещо повече, има не само естетическа функция и придава красота. Косата се счита за вид естествени антени на човешкото тяло. Те прекарват невидимата животворна сила на пространството към тялото.

Има една интересна легенда:

Преди много време около главата на човека имало ореол. Подобен на ореолите от иконите около главите на светиите. И нямал коса. Главата била покрита с нещо като пух – като този на главата на новородено бебе. Когато човек изпадал в грях, лъчите на космическата енергия около главата му ставали тежки и се превръщали в коса. И това е връзката между човека и небето.

За да избегнете плешивост и да не загубите небесната си половина под формата на ангел-пазител, спазвайте мерките за безопасност при рязане на косата си. Трябва да знаете кога и защо подстригвате косата си.

Първо правило: Вие не можете да доверите косата си просто на някого.

Човекът, който ви подстригва, променя биополето ви. Когато отивате на фризьор, избирайте не само модерни прически, но и енергичен и весел фризьор, тогава животът ви след прическата ще се промени към по-добро.

Колкото по-възрастен е фризьорът, толкова по-силно е влиянието му върху живота ви. Ако сте независим човек, вие сте свикнали да решавате собствените си проблеми и не ви харесва, когато нещо ви пречи да направите това, което ви се иска, изберете майстор на вашата възраст или по-млад.

Когато сте хронично нещастни по някаква странна причина, има смисъл да изберете много стар и добре познат фризьор, дори ако прическата, направена от него, ще ви струва скъпо. Но знайте, че след посещението при фризьора животът ви ще се промени драстично.

Второ правило: Не подстригвайте косата си сами.

Това е „суеверие“, от което човек трудно може да се избави. Колкото и да е силен човек, е много трудно да коригира деформациите на собственото си биополе, тъй като ги преработва с деформирана енергия.

Трето правило: Смята се, че е по-добре да ви подстригва човек от същия пол.

По време на прическата, вашите етерни, астрални и психически биополета се променят и в резултат на това лесно се поддавате на чуждо влияние. Следователно, ако изпитвате симпатии към фризьора си, това може да доведе до проблеми в личния ви живот. В Библията Самсон губи силата си поради жена, която отрязва косата му.

Четвърто правило: Ако искате косата ви да расте по-бързо след рязане, прическата трябва да се направи по пълнолуние.

Ако искате косата ви да промени малко свойствата си, трябва да отидете на фризьор при намаляваща луна. Но след такава прическа косата ви ще расте много по-бързо. На намаляваща луна е добре да се подстрижете, ако искате да забавите загубата на коса и да укрепете корените.

Съвет на древните славянски магове. Ако имате настинка, леко подстрижете косата си така, че отрицателната енергия на заболяването да изчезне с подрязаните върхове и тялото да може да се изчисти по-лесно.

Пето правило: Косата не може да се подстригва в определени лунни дни (9, 15, 23 и 29 дни по лунния календар), както и в дни на слънчеви и лунни затъмнения. След такива процедури можете да се разболеете.

Шесто правило: Преди да се запишете при фризьор, определете как искате да промените живота си:

Подстригване в понеделник

Благоприятен ден. По това време можете да се отървете от голям брой негативни емоции и нерешени проблеми, натрупани в живота. Денят е благоприятен за боядисване на косата.

Подстригване във вторник

По-добре е да отидете при фризьора, ако нямате физическа сила или воля да решите някакъв важен проблем, ако нямате работа или се измъчвате от монотонността на живота.

Подстригване в сряда

Ще научите нещо ново или интересно, ще се запознаете с нови приятели или ще привлечете стари, ще се увеличат броя на пътуванията, движенията и комуникацията в живота.

Подстригване в четвъртък

Стимулира промените в отношенията с другите, допринася за популярността на човека, увеличава късмета и благополучието му.

Подстригване в петък (деня на женската красота)

Когато посещавате фризьора си в този ден от седмицата, вие не само сменяте прическата си, но и променяте външния си вид. Ето защо, ако сте доволни от това как изглеждате в този ден от седмицата, по-добре е да не се подстригвате.

Ако искате да сте по-красиви – посетете фризьора си в петък, когато Слънцето преминава в Козирог (24 декември – 22 януари) или в Телец (22 април – 21 май).

Подстригване в събота

Добър ден за прическа. Косата е здрава в този ден. Премахват се част от кармичните дългове и грехове във вашия род.

Вижте още: Елеминирайте негативната енергия от дома с този прост трик!

Подстригване в неделя

По-добре е да не режете косата си – можете да убиете собствената си съдба или късмет. Този ден е добър само за хронично губещи – може би съдбата ще има милост и след тази процедура ще  промени живота ви към по-добро.