НАЧАЛО ЗДРАВЕ Рецепта от 3 съставки за почистване на кръвоносните съдове

Рецепта от 3 съставки за почистване на кръвоносните съдове

0
Рецепта от 3 съставки за почистване на кръвоносните съдове
Рецепта от 3 съставки за почистване на кръвоносните съдове

Ето как да почистите кръвоносните си съдове от плака и да предотвратите образуването на опасни кръвни съсиреци!

Храната, която консумираме влияе на нашето здраве! Разбира се, неправилното хранене застрашава здравето на сърдечно-съдовата система.

Консумацията на преработени и мазни храни, вредни токсини и химикали води до многобройни сърдечно-съдови заболявания и дори до инфаркт.

За съжаление, именно тази храна е най-вкусната и обичана!

Днес ще се запознаете с рецептата за едно чудесно средство за интензивно почистване на кръвоносните съдове, което ще ви помогне да предотвратите развитието на проблеми със сърдечно-съдовата система.

Необходими съставки:
чесън – 8 глави
джинджифил
300 мл. чиста питейна вода
лимони – 8 бр

Начин на приготвяне:
Измийте лимоните и ги нарежете на парчета, след това почистете чесъна и джинджифила. Добавете всички съставки в блендер и разбъркайте, докато получите гладка смес.

Излейте сместа в тенджера и добавете вода. Поставете тенджерата на котлона и веднага щом сместа започне да кипи, я отстранете.

Съхранявайте сместа в бутилки.

Употреба:
Консумира се ежедневно по 1 супена лъжица два часа преди хранене, на празен стомах. Препоръчително е да тренирате поне 3 пъти седмично по време на курса.

Не се колебайте, резултатите ще бъдат невероятни! Преди да използвате тази рецепта, консултирайте се с лекар! Самолечението може да бъде опасно за здравето ви!

РЕКЛАМА1
loading...
loading...
loading...