НАЧАЛО ЗДРАВЕ Подмладяване на организма само с едно движение

Подмладяване на организма само с едно движение

Подмладяване на организма само с едно движение
Подмладяване на организма само с едно движение

Подмладяване на организма само с едно движение

Точката Фън-Фу и подмладяване на организма. Невероятно – но факт!

Понякога ни се струва, че времето изтича безвъзвратно и с отминаващите години, обезателно получаваме куп болести и бръчки. Така ли е? Не! Има огромно количество невероятно прости методи за подмладяване. Толкова са прости, че дори е трудно да повярвате в тях.

Фън-Фу е единствената точка в човешкото тяло, където мозъкът е достъпен за директно, пряко въздействие, тъй като, именно тук няма нищо между него и кожата, мозъкът не е покрит с кост.

Чували ли сте някога за точката Фън-Фу?

Техниката е следната: поставете 2,5 x 2,5 см. кубче лед на задната част на врата, непосредствено върху точката Фън-Фу (много лесно е да я намерите: ямката, където главата се съединява с шията).

Правете това редовно, с почивки от 2-3 дни сутрин на празен стомах и вечер преди лягане. Първоначално може да ви се строи много студено, но буквално след 30-40 секунди се появява топла вълна. Когато кубчето напълно се разтопи, разтрийте тила си с кърпа. В първите дни ще изпитате чувство на еуфория заради ендорфина, който се отделя в кръвта.

Какво ще постигнете?

Ще подобрите съня

Ще подобрите настроението си

Ще повишите общата жизненост

Ще подобрите работата на храносмилателната система

Ще забравите за настинката, можете да прилагате лед и при температура

Ще облекчите главоболието, болката в зъба, болките в ставите

Под тази точка се намират две от четирите главни артерии на мозъка. Но най-важното е, че тук е и продълговатият мозък.

Той е пряко продължение на гръбначния мозък и главния мозък, тук са центровете на дишането и кръвоснабдяването – така наречените “жизнени центрове”, нарушението, на които е фатално за хората.