НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да защитите енергията си от хората с 6 прости техники?

Как да защитите енергията си от хората с 6 прости техники?

0
Как да защитите енергията си от хората с 6 прости техники?
Как да защитите енергията си от хората с 6 прости техники?

Предлагаме ви 6 техники, които ще ви помогнат да защитите аурата си от енергията на хората!

Вероятно сте забелязали, че след общуване с някои хора искате да летите, а след като общувате с други хора – сте изцедени като лимон. Изглежда, че има хора, които “изстискват целия ви сок”, въпреки че не са като енергийни вампири. Всеки човек има различна енергия на душата. Колкото по-ярка е душата ти, толкова повече ще повлияе на другите.

Как да се предпазите от ефектите на негативната енергия в хората?

Езотериката казва, че всеки човек има своя собствена аура или биополе. Когато сте сред хора, в офиса или в обществения транспорт, аурата ви трябва да взаимодейства с другите. Едно е, ако сте сред позитивен човек, тогава той ще ви “подхрани”. Съвсем друго е, ако човек е потопен в проблемите си или ревнува от вас, той може да „изсмуче“ от вас жизнените ви сили.

Как да защитите енергията си?

Общи препоръки

Има общи правила, които могат да ви предпазят от ефектите на негативността. Те трябва да се практикуват всеки ден.

  1. Избягвайте конфликти.
  2. Осъждането и клюките – трябва да са ви тема табу.
  3. Редовно се отървавайте от стреса.
  4. Практикувайте духовно усъвършенстване: медитация, посещавайте църква, енергийни практики.

Как да разберете, че има отрицателно влияние върху вас?

  1. Вашето настроение намалява.
  2. Чувствате се претоварени и уморени.
  3. Нивото на тревожност се увеличава без видима причина.
  4. Имате нужда да си вземете душ, да се измиете или да запалите свещ в църквата.

Начини за защита от енергията на хората

Най-лесният начин да се повлияе на човек е, когато неговият жизнен ресурс е намален: когато той е раздразнен, разстроен, неспокоен. Тогава езотериката казва, че има “дупки” в аурата. В такъв случай ги затворете с проста техника за дълбоко дишане. Представете си, че бавно издишвате розова светлина, тя ви обгръща от главата до петите и енергията около вас става хомогенна. Успокоихте ли се? Можете да се върнете сред хората.

Техника на защита “Кокон”

Преди да отидете на претъпкано място, трябва да си представите, че се намирате в плътен бял пашкул. Вашият пашкул е толкова плътен, че чуждата енергия не достига до вас.

Техника за защита “Духовни ментори”

Когато се нуждаете от защита срещу въздействие на други хора, можете да се молите на своя ангел-пазител с молба да ви защити.

Техника на защита “Сакрално място”

Намерете си тихо място. Може да бъде място извън дома или във вашия дом, където можете да се заредите с доброта, светлина и спокойствие. На местата с много хора, когато усещате, че вашата енергийна защита пада, мислено се върнете на мястото си на власт и „захранете” себе си.

Технологична защита “Мантра”

Бидейки сред голямо събрание на хора, с молитви можете да отключите мантри или да слушате църковен хор. Това са енергийно заредени мелодии, те могат да ви балансират и да укрепят вашата енергия.

Технология за защита “Водопад”

Ако смятате, че някой „нахлува” във вашата енергийна територия, представете си, че стоите под водопад. Водата пречиства и отмива негативната енергия от вас в този момент.

Вижте още: Ако подстрижете косата си, променяте живота си! Много важно!

Техника за защита “Пречистване на вода”

Тази техника е подходяща, когато вече сте почувствали ефектите на негативността. Идеално е да си вземете душ и да си представите, че аурата ви се изчиства. Ако не можете да вземете душ в момента, можете да измиете лицето или ръцете си.