НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кажете сбогом на бръчките и отпуснатата кожа на лицето!

Кажете сбогом на бръчките и отпуснатата кожа на лицето!

Кажете сбогом на бръчките и отпуснатата кожа на лицето!
Кажете сбогом на бръчките и отпуснатата кожа на лицето!

Кажете сбогом на бръчките и отпуснатата кожа на лицето!

След измиване на лицето с този продукт, вие ще забравите за акнето, бръчките и отпуснатата кожа! Содата за хляб и кокосовото масло имат много полезни свойства, а с кожата могат да направят чудеса!

Ако страдате от акне, тогава, това средство определено е за вас. То е много ефективно за премахване на бръчките и увисналата кожа. То подмладява кожата и почиства всяка пора на лицето! Тази смес има естествени антибактериални свойства и е чудесна за почистване на кожата. В допълнение, кокосовото масло действа като чудесен лосион за лице. То ще ви дари с мека и еластична кожа.

Средството се състои от 2 супер мощни съставки: сода за хляб и кокосово масло. И двете са изключително полезни за здравето. Содата е естествено кристално вещество, което най-често се среща под формата на фин прах. Тази алкална субстанция има антибактериални, противогъбични, антисептични и противовъзпалителни свойства. Содата за хляб е ефективна и при настинки и проблеми със зъбите и кожата. Содата се бори с акнето, избелва зъбите, облекчава слънчевите изгаряния и подобрява тена на лицето!

От друга страна, кокосовото масло също има много ползи за вашата кожа! Кокосовото масло може да успокои сухата кожа! То е отличен заместител на продуктите за отстраняване на грим. Кокосовото масло е естествено антимикробно средство.

Необходими съставки:
1 ч. л. сода за хляб
2 ч. л. кокосово масло

Приготвяне:
В малка купа смесете съставките, за да получите паста. Нанесете пастата върху кожата и нежно масажирайте с кръгови движения. След това, оставете да действа за 5 минути. След това изплакнете с топла вода, масажирайте по време на изплакването. Тъй като кокосовото масло дълбоко овлажнява кожата, не е необходимо да използвате овлажняващ крем.