НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какви обувки бихте носили? Изборът ви разкрива нещо специално

Какви обувки бихте носили? Изборът ви разкрива нещо специално

0
Какви обувки бихте носили? Изборът ви разкрива нещо специално
Какви обувки бихте носили? Изборът ви разкрива нещо специално

Разгледайте тези обувки и определете коя ви харесва най-много. Вашият избор ще ви разкрие нещо интересно. Не мислете дълго време. Спрете се на тази, която ви хареса от пръв поглед.

1.Женственост и романтичност
Вие разбирате как работи светът, но отказвате да повярвате, че няма истински мъже: принцовете, за които сме чели в детството. Вие сте добри, малко наивни и имате уникален инстинкт. Сърцето може да ви подскаже как да действате в дадена ситуация. Не отхвърляйте опитите му да ви предупреди, или обратното – да ви насърчи да предприемете дадена стъпка. То няма да ви разочарова.

2.Аристократични и изискани
Изглеждате страхотно дори в обикновени дрехи. За такива като вас казват: Жена с главно “Ж”. Мъжете ви обсипват с комплименти. Горделиви сте и не позволявате на никого да ви нарани. Продължавайте така!

3.Истинска мистерия
Вие сте от онези жени, които са изключително интересни за мъжете. Те не могат да ви разберат: вашата разностранна личност възхищава и очарова. Вие сте много красиви, но не мислете, че това е най-важното в живота. Въпреки популярността ви сред по-силния пол, вие сте предани само на един мъж. С него сте готови да влезете и в огъня.

4.Съвършена съпруга
Всеки човек мечтае за такава съпруга: обличате се добре, отлична домакиня и любовница. Много страстна и силна личност. Лесно можете да ръководите хора и да станете добър шеф, който да бъде уважаван. Уверени в себе си и знаете какво впечатление правите у другите.

5.Искрени и добродушни
Няма и капка егоизъм във вас, вие постоянно мислите за другите: семейство, приятели, съпруг и деца. В младостта си често сте се влюбвали в мъже, които са ви наранявали. Не повтаряйте минали грешки. Вие сте достойни за онези, които ще ви носят на ръце и няма да ви карат да плачете нощем. Освен това имате скрит талант. Опознайте себе си по-добре и го открийте.

6.Необикновена личност
На пръв поглед очаровате, във вас има нещо, което другите жени не притежават. Винаги сте с високо вдигната глава. Някои го приемат за арогантност или студено отношение, но не е така. Просто винаги знаете точно какво искате и го получавате.