НАЧАЛО ЗДРАВЕ Натурално средство за справяне със солните депозити

Натурално средство за справяне със солните депозити

0
Натурално средство за справяне със солните депозити
Натурално средство за справяне със солните депозити

Натурално средство за справяне със солните депозити

Да се избавите от солните депозити ще ви помогне диуретикът, приготвен на основата на лимони, магданоз и мед.

Смелете 250 грама корени от магданоз и 250 грама лимони в месомелачка заедно с кората.

Към получената смес добавете 150 грама нарязан магданоз и 300 грама течен мед. Всички компоненти се смесват. Приемайте 3 пъти на ден по една чаена лъжичка.

Преди да започнете лечение с тази рецепта, си струва да изключите вероятността за наличие на големи камъни в бъбреците.

По време на естественото освобождаване от тялото, те могат да причинят запушване на уретрата, така че е важно да следите за благосъстоянието си.

Настойка от орехови кори
Всеки, който иска да се справи със солните отлагания, може да се възползва от следната рецепта, на основата на орехови кори (зелено-кафявите кори, да не се бърка с черупката).

Вземете 40 броя орехи, отделете ги от кората, смелете я и я добавете в тенджера. След това залейте с 2,5 литра студена вода и сложете да заври.

Процесът на варене на слаб огън ще отнеме 30 минути. Охладете и оставете на тъмно място в продължение на 24 часа.

Приемането на отварата трябва да се извършва ежедневно, по половин чаша сутрин, на обяд и преди лягане. Това количество е достатъчно за една седмица, след което трябва да сварите нова отвара и да повторите процедурата.

За да получите дълготраен резултат, използвайте отварата в рамките на 5 седмици. След това направете почивка за един месец и отново повторете курса.

Яжте най-малко пет ореха всеки ден. Този метод не е подходящ за хора с излишък на йод в организма. За проверка направете йодна решетка, върху която и да е част на тялото. Ако след 8 часа тя все още е ясно видима на тялото, тогава не може да прилагате това лечение.