НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Слънцето ще ви даде съвет: Изберете и прочетете

Слънцето ще ви даде съвет: Изберете и прочетете

0
Слънцето ще ви даде съвет: Изберете и прочетете
Слънцето ще ви даде съвет: Изберете и прочетете

Най-старият космически символ, познат на всички народи, означаващ живот и източник на живот, е слънцето. Такива характеристики като превъзходство, живот, активност, героично начало, всезнание са свързани със слънчевата символика.

Култът към слънцето е най-развит в египетските, индоевропейските, мезоамериканските традиции. Образът на слънчевото божество, движещо се в колесница, придружено от четири бели коня, е запазен в индоиранската, гръко-римската, скандинавската митология. В края на римската епоха много божества били описвани със слънчеви характеристики (Митра, Христос).

Римският празник в чест на божеството Сол Инвиктус (непобедимото слънце), празнуван на 25 декември, в деня на зимното слънцестоене, се превръща от християнството в празник на Рождество Христово.

Просто изберете слънцето, което ви харесва най-много и получете своя съвет!

Слънце номер 1

Вие сте мечтател, но понякога забравяте мечтите си. Не трябва да се разстройвате, ако животът не винаги върви по начина, по който сте очаквали и искали. Трябва да вярвате в мечтите си и да ги сбъдвате. Това е много важна стъпка за постигане на успех. Животът ще ви даде много повече възможности. Просто трябва да ги забележите навреме и да се възползвате от шанса си. Бъдете по-рационални и превърнете мечтите си в цели. По този начин, вашите цели ще определят вашите действия и те ще ви помогнат да ги постигнете.

Слънце номер 2

Трябва да растете и да се трансформирате чрез комуникация с други хора. Някои хора идват в живота ви, за да ви доведат до следващото ниво на осъзнаване. Но не забравяйте, че резултатът зависи от човека. Внимавайте да не попаднете под влиянието на хората. В противен случай хората ще ви променят до такава степен, че няма да можете да се познаете. Винаги е хубаво да имате приятели около себе си.

Вижте още: Тест: Посочете какво видяхте първо на картинката

Слънце номер 3

Вашата реалност е създадена въз основа на вашите мисли, чувства, вярвания, действия и цели. Вие сте интелигентен човек. Родени сте да бъдете лидер. Имате силна връзка с вселената, така че можете да вършите чудеса.