НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО “40 дни, 40 пъти” – ритуал за изпълнение на желания

“40 дни, 40 пъти” – ритуал за изпълнение на желания

0
“40 дни, 40 пъти” - ритуал за изпълнение на желания
“40 дни, 40 пъти” - ритуал за изпълнение на желания

“40 дни, 40 пъти” – ритуал за изпълнение на желания

Първо, ясно формулирайте вашето желание. В този ритуал това е много важно. Запомнете най-важното: това, което формулирате, е това, което ще получите.

Направете нишка с дървени или стъклени мъниста (или вземете броеница). Мънистата трябва да са точно 40. Ако ви е трудно да намерите такива мъниста, вземете обикновено въже и направете 40 възела върху него.

Преди лягане вземете мънистата в ръцете си и повтаряйте с тих глас, с шепот или на ум, колкото искате, желанието си, докато стигнете до края на конеца. В този случай ще бъдете сигурни, че ще сте го повторили 40 пъти. Докато повтаряте желанието, си представете, че вече се е изпълнило. Това означава, че просто произнасяте неговото потвърждение и го визуализирате.

Ако след повтаряне на желанието 40 пъти, все още не искате да спите, вземете мънистата и изпълнете ритуала отново. Представяйте си, че желанието ви се изпълнява, докато не заспите. Много е важно мислено да „прехвърлите” желанието в съня си. Дори и по време на второто повторение на желанието да заспите, преди да стигнете до края на нишката, то целта ви ще бъде постигната.

На сутринта, когато още не сте напълно будни, веднага вземете мънистата и повторете вечерната процедура. Ако често се събуждате през нощта, тогава можете да направите този ритуал: той само ще ускори появата на резултата.

Вижте още: 4 опасни свойства на джинджифила, за които никой не споменава

Ритуалът се провежда 40 дни. Освен ако, разбира се, желанието ви не се е изпълнило още преди това.