НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас!

Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас!

0
Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас!
Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас!

Тест: Разберете какво наистина мислят другите за вас!

Изберете букета, който ви харесва най-много и узнайте как изглеждате в очите на околните.

1.Морал и щедрост
Стремежът към идеала е всичко за вас. Перфекционисти по душа, вие сте много амбициозни. Трудно разбирате себе си и околните. Но вие сте лишени от егоизъм и сте много трудолюбиви. Винаги си поставяте наистина високи цели, например да промените света. Знаете как да обичате, но сте много уязвими. Прощавайки много пъти едни и същи обиди, е вашата основна грешка, защото не всички хора са способни да ви оценят по начина, по който заслужавате.

2.Истина и страст
Вие сте много отговорни, знаете как да обичате и да се грижите за хората. Изпълнявате задълженията, които сте поели, в работата винаги сте честни, може да ви се има доверие. Вие сте интересна личност, хората слушат вашите истории с удоволствие. В очите на другите – вие сте много ярка личност.

3.Размисъл и ум
Вие сте истински генератор на идеи, теоретик и в същото време интроверт. Най-хубавото е, че се чувствате добре в компанията на хората, които мислят, стремят се към развитие. Вие сте почтени и наистина се опитвате да живеете според правилата и законите, а не само да мислите как изглеждате в очите на другите.

4.Философия и прозрение
Много трудно е да откриете някой, който да притежава вкус, подобен на вашия. Вие сте доста нестандартна и интересна личност. Вашата интуиция е развита и винаги усещате, когато не сте разбрани по начина, по който бихте искали, което ви причинява болка. Вие не можете да съществувате без пространство, в което да сте сами. В творческия процес се нуждае както от развитие, така и от одобрението на хората. Вашата емоционалност е доста висока и вие знаете кое е добро и кое е лошо.

5.Доминиране и увереност
Независимостта е ваша основна черта. Винаги разчитате само на себе си. Предпочитате позицията на силния човек, под крилото на който се намират близките ви. Вие сте целеустремени и смело се движите към изпълнение на целите ви.

Не толерирате лъжата и измамата, но сте готови да простите.

6.Енергия и чар
Вие сте пълни с енергия и завладявате другите с вашия чар. Смехът и веселият ви характер привличат хората към вас, както и невероятната ви жизненост, ентусиазъм, спонтанност. Хармоничните взаимоотношения с другите хора е вашата основна цел и вие го постигате. Никога не играете роля, така че често шокирате другите. Вие непрекъснато търсите и се учите.

7.Спокойствие и щастие
Вие проявявате разбиране и чувствителност към другите. Вие не се опитвате да не съдите, внимателни сте към хората, как да не ви обичат? Според вас всеки има свои собствени цели и причини да действа по един или друг начин. Вървите по своя път, което не ви пречи да се разбирате добре с другите.

8.Чувствителност и доброта
Комуникирате с лекота с хората. Имате много познати и още повече приятели. Хората ви смятат за много топъл човек. Другите се чувстват добре във вашата компания, а желанието да станете още по-добри не ви позволява да почивате на стари лаври. Любовта е основна цел в живота ви и вие можете да обичате, дори да не получавате същото в замяна.

9.Успех и оптимизъм
Вие възприемате всичко, което ви дава животът като велик дар. Желанието ви да извлечете максимална полза от всичко, което получавате, е вашата основна цел. Постиженията в живота са вашата гордост и ги показвате с голямо удоволствие. Подкрепяте любимите си хора и споделяте успехите и победите си с тях. Вие сте реалисти и не харесвате розовите очила. Имате реалистична представа за света.