НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал

Избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал

0
Избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал
Избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал

Подсъзнателно избраният женски образ разкрива скрития ви потенциал

1.Вие сте кралицата на сърцата, самото съвършенство, истинска жена, идеалната жена.

Намирането на човек като вас е истински успех: мъжът, който завладее сърцето ви, наистина е щастливец, на когото всичките му приятели могат да завиждат. Вие сте мъдра, естествена и спонтанна. Като удивително творение на природата, нейното дете, красиво, привлекателно и мелодично.

Близо до вас винаги е топло и уютно. Вие, както и летният бриз, сте хармонични и в същото време спокойни. Не, вие не сте сянка – вие сте покровителка на сърцето, домакиня на дома и негово основно украшение. Просто вашата мъдрост, вашата нежност и женственост са оазиси, които дават надежда на пътника за щастие. Вие сте самото въплъщение на жената-мечта.

2.Вие сте войнстваща Амазонка, огън-жена. Мълчаливият поглед или сведеният поглед не са за вас.

В жестовете ви – сила и власт, във вените ви – гореща кръв, в главата ви – хладен разум, в сърцето ви – мъдрост и величие. В крайна сметка, вие сте котка, която се грижи сама за себе си: господарката на собствената си съдба и създател на житейските правила.

Непоколебими, енергични, готови да се борите за победата: Редом до вас могат да стоят равни на вас по сила, интелигентност и амбиции.

Все пак, като всяка котка, понякога сте готови да позволите да ви погалят по гърба, но не дай боже срещу козината: лъкът и стрелите са винаги с вас!

3.Вие сте вещица, демонична жена и фатална мистерия. Очите ви са басейн, устните – пленяващи, сърцето – тъмнина.

Вие сте бермудския триъгълник и изгубената Атлантида, опияняваща напитка, лунната рапсодия и огън, пламнал в беззвездна нощ.

Няма спасение от чара ви – покорените от вас, никога няма да ви забравят: може ли някой да забрави северното сияние или пламъка, който изгаря всичко по пътя си?

Жените като вас се раждат веднъж на един век: те рядко са щастливи в общоприетия смисъл за дом и семейство. Вие сте ярка светкавица, летяща комета и живот на един дъх, на горещ ламаринен покрив.