НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази рецепта ще ви помогне да се отървете от бронхиална астма

Тази рецепта ще ви помогне да се отървете от бронхиална астма

0
Тази рецепта ще ви помогне да се отървете от бронхиална астма
Тази рецепта ще ви помогне да се отървете от бронхиална астма

Ще опиша схемата за лечение на бронхиална астма, благодарение на която се отървах от това заболяване преди тридесет години и оттогава не се е появявало повече.

Рецептата е позната от дълго време.

В стъклен буркан от тъмно стъкло трябва да поставите 150 гр. алое (агава) 3-5 годишно, смляно в месомелачка (не поливайте растението 5 дни преди рязането), 250 гр. мед (за предпочитане майски мед), 350 мл. отлежало вино 16-18 градуса.

Смесете всички съставки добре, поставете буркана в продължение на 15 дни на хладно и тъмно място, увийте с тъмна кърпа и разбърквайте съдържанието от време на време.

След като изтече необходимото време, първите пет дни приемайте по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден 2 часа преди хранене, а от шестия ден по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 1 час преди хранене. Курсът на лечение е 1,5-2 месеца.

При приготвянето на сместа, аз удвоявам количеството на съставките и ги приготвям по същия начин.

Просто изчислих, че с тези количества, сместа ще бъде достатъчна за целия курс на лечение.

Преди лечението не можех да донеса дори малка пазарска чанта от пазара – задушавах се. В дома ми често идваше линейка, а лекарите ми правеха инжекции. Нищо не помогна, състоянието ми не се подобри, но благодарение на тази рецепта от три съставки, аз се излекувах.

Медът ми го даде приятел, а от вината предпочетох тригодишно. Купих го в магазин за хранителни стоки.

Това лекарство може да ви помогне при много заболявания: главоболие и зъбобол, синузит, бронхит, ишиас, екзема, хипертония, заболяване на кръвта, подагра, заболявания на черния дроб, сърцето и стомаха.

Ще се радвам, ако тази рецепта помогне на някой друг. Само помнете най-важното.

За да бъде успехът дълготраен, така че болестта да не се върне повторно, след курса определено трябва да пиете билкови препарати.

Рецепта 1: бял равнец, черен бъз, живовляк. Вземете по 1 чаена лъжичка от всяка билка на 0.7 литра вода. Сварете за 5 минути, оставете да престои, докато се охлади, и пийте тази доза за един ден на 3 дози половин час преди хранене.

Рецепта 2: жълт кантарион, трицветна теменуга, сладка детелина. Вземете по 1 чаена лъжичка от всяка билка на 0,7 литра вряла вода, престоява, докато се охлади и се пие 3 пъти на ден, по 200 мл. 20 минути преди хранене.

Рецепта 3: риган, гъстоцветен лопен, сладка детелина. Пригответе и приемайте, както втората рецепта.

Рецепта 4: подбел, мащерка, лечебна иглика. Сварете и приемайте, както втората рецепта.

Отварите се пият топли. Пийте по следния начин: 3 седмици – първата рецепта, след това направете почивка от една седмица, след това – 3 седмици втората рецепта и една седмица почивка, и т.н. Направете 3 такива курса.

Ако събирате билките сами, цветовете и листата трябва да се събират от 8-мо до 12-то число на всеки месец, когато всички лечебни свойства са в горната част на растението.

Корените събирайте от 2-ро до 6-то число. Започнете лечението, когато луната расте, това е много важно за успешното лечение.